Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Guild Wars 2

Mad King Thorn finder vej til Tyria

Allehelgensaften nærmer sig, og det betyder at Tyria er i feststemning. Jostein fortæller mere personligt om den første store opdatering til Guild Wars 2...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Guild Wars-veteraner ved at Halloween altid har betydet en vigtig dag i Tyria. Festlighederne er forankrede i historierne om en konge fra svundne tider, som var kendt for sin galskab og grusomme magtmisbrug. Efter sin død blev Mad King Thorns sjæl sendt til underverdenen, hvor den vil være fanget for altid, med undtagelse af en enkelt dag hvert år: Allehelgensaften. Hvert år venter Tyria derfor i spænding på den gale konges genopståelse og alle de følger denne altid bringer med sig.

Lion's Arch og The Mists er begge blevet udsmykket så de passer til højtiden. Græskarlamper lyser op i gaderne, The Mystic Forge har skiftet udseende og børn løberne rundt i gaderne og plager om slik. Selv om dekorationerne er begrænsede til det centrale handelsområde, er der stadig masser af detaljer, som jeg ikke kunne lade være med at grine af.

Guild Wars 2

Udseendet er dog som bekendt ikke alt, og der er masser af aktiviteter som man kan gå i gang med. Føler du dig virkelig i feststemning, kan du deltage i en skattejagt som leder dig igennem Mad King Thorns barndom. Dette betyder at der skal løses gåder og andre finurligheder, som jeg faktisk synes var rigtig sjove distraktioner (når de da ikke lige blokerede min vej frem, fordi jeg ikke kunne løse dem). Yderligere er der masser af dynamiske hændelser over hele Kryta, samt Allehelgensaften-inspirerede opskrifter og kostumer.

Dette er en annonce:
Guild Wars 2

Sidder du nu og surmuler over at du synes Halloween bare er en kommerciel opfindelse for at lokke flere penge ud af tegnebogen? I så fald kan du slappe helt af ved tanken om at der også er kommet nyt indhold der vil falde i din smag! Foruden Halloween-indholdet har ArenaNet nemlig også inkluderet nye udfordringer som bliver en permanent del af eventyret.

For det første introducerer ArenaNet de helt nye mini-dungeons. Disse er designet til små grupper og skulle ikke tage længere end en halv time at gennemføre. En af disse mini-dungeons ligger i Fireheart Rise og hedder Vexa's Lab. Uden at afsløre for meget, kan jeg fortælle at den indeholder en fin blanding af slåskampe og problemløsning, med en mekanisk overraskelse der runder den af.

Guild Wars 2
Dette er en annonce:

Den anden store tilføjelse er en type dynamiske hændelser, der har fået navnet Skritt Burglar. Fra tid til anden vil du falde over en skattekiste, der dog viser sig at indeholde en Skritt når den åbnes. Denne vil hurtigt tage benene på nakken og stikke af med byttet, og det er din opgave at stoppe den inden den undslipper. Hver gang den tager skade taber den ting som du kan stoppe op for at indsamle.

I første omgang var jeg lidt paf inden jeg fik sat gang i jagten på tyven, og nemmere blev det ikke af, at han ledte mig igennem horder af fjender som først skulle besejres, hvilket i sidste ende gjorde hans flugtforsøg succesfuldt. Jeg havde dog nået at gøre en del skade, så lidt havde jeg fået ud af besværet. Disse situationer kan ikke opsøges, hvilket kun gør dem bedre til at bryde spillets rytme, når man engang i mellem falder over dem.

Guild Wars 2

For det tredje vil spillerene snart møde en gruppe af NPC'er, som har gjort sit indtog i en række forskellige zoner i spillet. Det er vanskeligt at sige hvad de er ude efter, men navnet Modus Sceleris (direkte oversat: kriminalitetens metode) får det ikke til at lyde som om, at de har de bedste hensigter. Hvad denne del af opdateringen går ud på, ved jeg endnu ikke, men det pirer unægtelig interessen at de findes i flere forskellige zoner i spillet.

Jeg fik prøvet meget mere end hvad jeg har fortalt i denne aritkel, men for ikke at afsløre for mange af overraskelserne, vælger jeg ikke at fortælle flere detaljer. Jeg vil dog sige to ting om opdateringen:

For det første viser det her at Arenanet er i stand til at udvide spillet, trods valget af finansieringsmodel. For det andet viser denne opdatering også at de ikke blot har tænkt sig at byde på mere af det samme, men i stedet arbejder på at tilføje nye typer indhold for at øge variationen. Den slags kan jeg rigtig godt lide, og jeg glæder mig allerede til at se hvad de har tænkt sig at udvide spiluniverset med i fremtiden.

Guild Wars 2

Relaterede tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jostein Holmgren - GR NO

Her er Guild Wars 2-dommen! Efter uger i betaen og flere dage med det endelig produkt, er Jostein parat med anmeldelsen.

1
Se Guild Wars 2: Path of Fire i aktion

Se Guild Wars 2: Path of Fire i aktion

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

ArenaNet har netop udgivet en gameplay-trailer for den kommende udvidelse til Guild Wars 2 kaldet Path of Fire. I denne udvidelse vil du blandt andet skulle tage ud i...Indlæser mere indhold