Dansk
Gamereactor
artikler

Mit 5-stack kunne sagtens tage NiP eller Astralis...EAAASY!

Når Copenhagen Games går igang 12-18 Januar, 2024, er et af hovedpunkterne en turnering i samarbejde med Blast i CS2.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
Mit 5-stack kunne sagtens tage NiP eller Astralis...EAAASY!
Astralis og NiP som headliners på Copenhagen Games Turnering i 2024

"Astralis? NiP? De er jo intet værd. I 2014 nåja, der var NiP gode, og Astralis i 2018, men i dag er de jo skrald?"

Sådan har vi jo hørt utallige PoGs starte hvor den lokale 10.000 ELO helt kommer ind i lobbyen og straks lægger alle de stakkels Noobs ned, da han jo spiller på sin smurf account.
Men, tør du vise om dit talent er lige så stort som dit ego? Så har du chancen.

Den 12.-14. januar 2024 er der som tidligere nævnt et nyt event på banen, og mere interessant, en ny turnering. Formatet er endnu ukendt, men, der bliver inviterede...og der bliver en open qualifier. Og det er her det bliver virkeligt spændende. Fordi, en ting er at invitere store profiler som Astralis og NiP. Men det virkelig interessante bliver jo hvem der kommer til at møde de her monsterhold.

Dette er en annonce:

Kommerciel Direktør i Bellagroup, Kevin Helsinghof, kommer med denne udtalelse:

"Astralis og NIP er to ikoniske brands i esportens verden, og foruden vores allerede annoncerede samarbejde med BLAST, er vi stolte af at kunne præsentere de to nordiske rivaler i vores første turnering. De kommer begge med alle stjernerne, og jeg tror godt, at vi kan love publikum en stor oplevelse, når de træder på scenen foran tusindvis af fans."

... Hvilket jo er det sædvanlige salgsgas. Men set med danske øjne er det her jo netop en chance for en hel masse upcoming hold. Vi har Vorborgs CPH Flames 2.0 i form af Preasy, Vi har TSM der kæmper for at blive til noget, udefra har vi BaD news Eagles der nu er blevet til Guild Eagles der har fået en forfærdelig begyndelse i deres nye kontraktforhold, for slet ikke at tale om alle de FE -old der står på spring for at vise hvad de kan. Og så er der alle de andre fra det lille lokale fem mand stack til eksempelvis Eternal Fire, NaVi og hele Pro-scenen, der måske lige vil have en øveturnering inden 2024 går igang for real? Præmiesummen er endnu ikke blevet offentliggjort, men alene chancen for at stå imod et måske lidt skrantende NiP eller Astralis lokker de fleste hold, lige meget om de er upcoming eller solide orgs i CS-verdenen.

Det virkelige spændende ved det tilsyneladende format er den åbne qualifer. Ja, vi har FPL, Ja der ESEA Open og ja, der er Open Qualifers til Dreamhack og CCT. Men nåleøjet er så uendeligt småt og alle de store hold går til dem. Vi ser hold med millioner i støtte og fuldt betalte spillere der kæmper sig igennem qualifierne. Her har vi de to store, mens vi ved ikke endnu hvad der kommer. Min personlige forhåbning er det ikke bare bliver en ny omgang Blast hvor folk kan købe sig vej ind, og det ikke bliver alle pro holdene der bare maser sig foran mix holdene. Bad News Eagles gjorde det, Copenhagen flames gjorde det, men det vil være stort hvis det her rent faktisk kunne være begyndelsen til en amatørturnering men under ESL/BLAST agtige forhold. Men det er jo bare en teaser lige nu, og derfor er det enormt spændende hvad Copenhagen Games vælger deres turnering til at blive: Vil det være leflen for de store Orgs og bare endnu en kapitaliske undertrykkelse af sporten eller vil det være et nyt åndehul?

Dette er en annonce:

Og det hele kan løbe af stablen i Danmark, under Copenhagen Gaming Week. Uanset hvad, så er denne her begivenhed i lille Danmark endnu engang med til at cementere Danmark som et CS land!Indlæser mere indhold