Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
ARTIKEL - SPONSORERET INDHOLD

Pust liv i dine gamle gadgets med GeForce Now

Vi går sammen med Nvidia på en nobel mission, for via skyen kan du forvandle dit gamle grej til solide spillemaskiner igen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Uanset om det er bærbare computere, smartphones eller fjernsyn, kan vi nok alle være enige om, at teknologien er blevet stadig dyrere, og det kan være en dyr affære at forsøge at opretholde en tilværelse på forkant med den teknologiske udvikling. Derfor ser vi i øjeblikket en sund modtrend, hvor forbrugerne forsøger at få mest muligt ud af deres gamle teknologi.

Gamle pc'er kan omdannes til servere til CS:GO eller Minecraft, ældre bærbare computere kan blive til pålidelige Chromebooks med en hurtig, gratis ChromeOS-installation, og med et hurtigt køb af en controllerklemme kan en Playstation/Xbox-controller og en ældre smartphone blive til en cloud-gaming-håndholdt på farten. Stuerne kan endda omdannes til hjemmebiografer med USB-projektorer - perfekt til fælles, kooperativt spil.

Pust liv i dine gamle gadgets med GeForce Now

GeForce Now giver dig adgang til din helt egen high-end gaming-pc direkte igennem internettet og tilbyder banebrydende visuelle funktioner som DLSS3 og endda dedikeret Ray-Tracing, alt sammen med lav latency. Læg dertil ultra-wide skærmunderstøttelse, 4K-opløsning ved 120fps eller 240fps og NVIDIA Reflex i mere konkurrenceprægede scenarier, og du har en spiloplevelse, der er nået til et punkt, hvor du får al grafikydelsen uden besværet. Forestil dig det i et sådan øjeblik; en støvet gammel PC eller Mac, en pensioneret smartphone, dine søskendes gamle Chromebook fra studiet - det hele kan nu fungere som en high-end gaming maskine, så du ikke behøver at skille dig af med de her ting så hurtigt.

Biblioteket udvides hele tiden, og der er blevet tilføjet yderligere 24 spil bare i den seneste måned. Det lægges sammen med de 1500 titler, der allerede er tilgængelige. Watch Dogs: Legion, Immortals Fenyx Rising, The Valiant og The Division 2, de er alle her klar til at gå i gang, og alle de moderne features, såsom split-screen co-op i de spil, der understøtter der, bliver øjeblikkeligt en mulighed takket være skyens kraft.

Tænk over det; besøger du familien med kun en slank ultrabook i din rygsæk? Intet problem. Med GeForce Now kan du spille med de store drenge på din egen RTX 4080-udstyrede mastermaskine, alt sammen via internettet. Og du kan endda prøve det gratis. Der er virkelig ingen grund til ikke at give GeForce Now en chance, og placere dig selv på forkant med den teknologiske udvikling på den her mere ubesværede facon.

Med to premium-medlemskabsmuligheder har du fuld kontrol over din spiloplevelse. Prioritetsmedlemmer kan nyde op til seks timers spilsessioner, Ray-Tracing i realtid med RTX slået til, højere opløsninger og hurtigere frame-rates - alt sammen mens de er tilsluttet en dedikeret, førsteklasses maskine.

Pust liv i dine gamle gadgets med GeForce Now

Det helt nye Ultimate-medlemskab løfter gamernes oplevelser til det næste niveau. Sammen med adgang til en dedikeret RTX 4080-klasse maskine, hurtigere servere og otte timers gaming-sessioner kan gamere nyde en ultra-wide oplevelse eller en skarp 4K-opløsning med op til 120fps. Eller, hvis du føler dig skarp, kan du slå Competitive Mode til og opleve op til 240fps og NVIDIA Reflex - tilgængelig på tværs af konkurrencedygtige titler, herunder Fortnite, Rocket League og Rainbow Six: Siege.

Der er ikke længere nogen teknisk begrænsning, der kan forhindre dig i at spille dit bedste, så kig dit gamle elektronik igennem, og se, om du kan upcycle ældre udstyr med skyens kraft.

Skriv dig op til GeForce Now her.Indlæser mere indhold