Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Streaming-højdepunkter: Netflix (september)

Ny Castlevania-serie og en masse film og serier med kærlighed i titlen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Yes, det kan godt være, at vi er godt halvvejs inde i efterårets første måned, men det afholder os ikke fra at give dig en bekvem oversigt over, hvad den mest populære streaming-gigant tilbyder hele måneden.

Efter en sydende varm "indian summer" begynder dagene at blive kortere og mere efterårsagtige. Efterspørgslen på filmhygge bliver større, og streaming-giganterne konkurrerer om vores opmærksomhed.

Lad os tage et kig på, hvordan Netflix vil forsøge at holde os limet til skærmen denne måned:

Serier

Predators - 06/07/2023
Tom Hardy er fortællerstemmen i denne dokumentar, der går helt ind på livet af vor tids farligste rovdyr, herunder bjørne og de største kattedyr.

Dette er en annonce:

Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Sæson 3 - 07/09/2023
I et kapløb om at ødelægge de almægtige Tianshang-våben én gang for alle, kæmper Dragon Knights mod både velkendte og uventede modstandere.

Top Boy: Sæson 3 - 07/09/2023
Sully tager ansvar og presser Dushane til at punge ud, men med en ny ordre følger nye udfordringer, trusler og konsekvenser.

Streaming-højdepunkter: Netflix (september)
Dette er en annonce:

Virgin River: Sæson 5 - 07/09/2023
Mel tilpasser sig et andet tempo i livet, Jack forsøger at udvide sin forretning, og byen står over for nye trusler, da hemmeligheder ser dagens lys i Virgin River.

Class Act - 13/09/2023
En nådesløst ambitiøs mand fra arbejderklassen bliver en af Frankrigs mest kontroversielle offentlige personer i denne fiktionaliserede biografi om Bernard Tapie.

Sex Education: Sæson 4 - 21/09/2023
Med Maeve i Amerika og Moordale lukket, må Otis finde fodfæste på det frisindede Cavendish College - men han er ikke den eneste sexterapeut på campus.

HQ

Love Is Blind: Sæson 5 - rullende episoder: 22. september: Episode 1-4, 29. september: Episode 5-7
I håb om at finde deres fremtidige forlovede ved at tale gennem vægge, trodser en ny gruppe mænd og kvinder uventede drejninger og kærlighedstrekanter i jagten på ægte kærlighed.

Castlevania: Nocturne - 28/09/2023
Her er noget for gamerne. En ny animeret serie i Castlevania-universet fra showrunners Kevin Kolde ("Castlevania") og Clive Bradley ("Trapped") og instruktørerne Sam Deats & Adam Deats ("Castlevania").

HQ

Film

A Day and a Half - 01/09/2023
I et desperat forsøg på at blive genforenet med sin datter, brager en bevæbnet mand ind på hospitalet, hvor hans fremmedgjorte kone arbejder, og kidnapper hende.

Ehrengard: The Art of Seduction - 14/09/2023
En kærlighedssekspert roder sig ud i en skandale og en romance, da han bliver udnævnt til at lære storhertugindens frygtsomme søn forførelsens veje.

Streaming-højdepunkter: Netflix (september)

Love at First Sight - 15/09/2023
To fremmede slår gnister på et fly til London, kun for at blive adskilt af skæbnen. En genforening virker usandsynlig - men kærlighed har det med at trodse alle odds.

Love is in the Air - 28/09/2023
En stærkt uafhængig pilot, der kæmper for at holde sin familievirksomhed oven vande, falder for en mand, der bliver sendt for at nedlukke hendes virksomhed for evigt.

Streaming-højdepunkter: Netflix (september)

Do Not Disturb - 29/09/2023
En midaldrende mand kommer ud af en pandemisk krise med et nyt job på et roligt hotel, indtil nogle excentriske gæster forvandler hans første nat til et vildt eventyr.

Nowhere - 29/09/2023
En gravid kvinde driver alene rundt i havet, fanget i en skibscontainer, og førsøger at overleve efter at være flygtet fra et ødelagt, totalitært land.

Har vi overset noget nævneværdigt? Giv os besked i kommentarfeltet.Indlæser mere indhold