Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Streaming-højdepunkter: Disney+ (December 2022)

Som du måske havde forventet, så kommer der ret meget nyt til Disneys streamingtjeneste i julemåneden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hver eneste måde bliver den gennemsnitlige forbruger bombarderet med nyt indhold alene på de største streamingtjenester. Film og tv-serier tilføjet i et væk, og det kan være enormt svært at finde ud af hvad man skal se.

Naturligvis kan du løbende holde øje med anmeldelser af de konkrete serier og film her på Gamereactor, men vi tænker også at det kan være noget værd at tilføje en liste med mulige højdepunkter.

Så har vi set det hele? Nej, naturligvis ikke, men baseret på omtalen, de kreative personligheder involveret og en lille mavefornemmelse, så har vi sammensat en liste til jer, hvor vi samtidig forsøger at kaste et bredt net.

TV-serier

Willow - 30. November
Nu får du muligheden for at vende tilbage til den ikoniske fantasy-verden fra 80'erne, og der er sågar gensyn med centrale cast-medlemmer fra den originale Willow-film. Det er dog en original, ny historie.

Dette er en annonce:
HQ

Sumo Do, Sumo Don't - 7. December

Children of the Underground - 7. December

Dette er en annonce:
Streaming-højdepunkter: Disney+ (December 2022)

The Simpsons S33 - 7. December

The Villains of Valley View - 7. December

The Villains of Valley View -7. December

National Treasure: Edge of History Part 1 & 2 - 14. December
Jess Valenzuelas liv bliver vendt helt på hovedet, da en enigmatisk fremmed giver hende nøglen til en skat. Dele af filmenes originale cast vende tilbage, dog minus Nicolas Cage.

Streaming-højdepunkter: Disney+ (December 2022)

Film

Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules - 2. December
Her er en helt ny animeret film baseret på den anden bog i Jeff Kinneys populære serie. Rodrick er doven og udisciplineret, men han skal nu til at komme lidt på ret køl.

HQ

Pentatonix: Around the World for the Holidays - 2. December

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again - 9. December
Nick Daley ved allerede at figurerne på musset springer til live i nattens mulm og mørke, men når den maniske Kahmunrah undslipper så kommer han alligevel på overarbejde.

HQ

Weekend Family Christmas Special - 9. December

Streaming-højdepunkter: Disney+ (December 2022)

Amsterdam - 14. December
<I>David O. Russell vender tilbage med en vild film baseret på en rigtig historie, som bringes til live af et stjernespækket bestående af blandt andet Christian Bale, Margot Robbie og Rami Malek.</em>

See How They Run - December 30

Generation YouTube - December 30Indlæser mere indhold