Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Streaming-højdepunkter: Disney+ (Februar 2023)

Ja, der er ikke umiddelbart så meget at komme efter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hver eneste måde bliver den gennemsnitlige forbruger bombarderet med nyt indhold alene på de største streamingtjenester. Film og tv-serier tilføjet i et væk, og det kan være enormt svært at finde ud af hvad man skal se.

Naturligvis kan du løbende holde øje med anmeldelser af de konkrete serier og film her på Gamereactor, men vi tænker også at det kan være noget værd at tilføje en liste med mulige højdepunkter.

Så har vi set det hele? Nej, naturligvis ikke, men baseret på omtalen, de kreative personligheder involveret og en lille mavefornemmelse, så har vi sammensat en liste til jer, hvor vi samtidig forsøger at kaste et bredt net.

TV-serier

Chefs vs. Wild Sæson 1 - Premiere d. 1 februar

Dette er en annonce:

The Great North Sæson 3 - Premiere d. 1 februar

Wu-Tang: An American Saga Sæson 3 - Premiere d. 15 februar (tre episoder)

Serien startede helt tilbage i 2019, og er skabt med input fra gruppens originale medlemmer, deriblandt RZA. Den skildrer en lettere fiktionel men troværdig udgave af gruppens spæde start, og hvordan de blev den popkulturelle bølge de blev.

Dette er en annonce:
HQ

Death in the Dorms Sæson 1 - Premiere d. 15 februar

Fleishman is in Trouble - Premiere d. 22 februar (tre episoder)

Denne miniserie har Jesse Eisenberg og Claire Danes i hovedrollerne, og handler om Dr. Toby Fleishman der pludselig opdager at hans ekskone er forsvundet. Dette sender ham en tur ned af "memory lane" for at gøre op med deres forliste ægteskab.

HQ

Film

Black Panther: Wakanda Forever - Premiere d. 1 februar

Black Panther: Wakanda Forever er den centrale tilføjelse til Disney+ i februar måned, og vi anbefaler naturligvis at du læser vores anmeldelse, der går mere i dybden med plot, tempo og tone.

HQ

Darby and the Dead - premiere d. 27 januar

I denne teenagekomedie følger vi Darby, der kan se spøgelser siden hun var helt lille. Dette får hende til at starte en lille sidegesjæft, hvor hun tilbyder sin ekspertise for en pris.

HQ


Indlæser mere indhold