Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Streaming-højdepunkter: Netflix (December 2022)

Hvad skal du se i løbet af den travle juletid på Netflix? Vi hjælper lige.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

<em>Hver eneste måde bliver den gennemsnitlige forbruger bombarderet med nyt indhold alene på de største streamingtjenester. Film og tv-serier tilføjet i et væk, og det kan være enormt svært at finde ud af hvad man skal se.

Naturligvis kan du løbende holde øje med anmeldelser af de konkrete serier og film her på Gamereactor, men vi tænker også at det kan være noget værd at tilføje en liste med mulige højdepunkter.

Så har vi set det hele? Nej, naturligvis ikke, men baseret på omtalen, de kreative personligheder involveret og en lille mavefornemmelse, så har vi sammensat en liste til jer, hvor vi samtidig forsøger at kaste et bredt net.

Herunder finder du vores udvalg, og du kan desuden læse en lignende liste over andre streamingtjenester lige her:

Dette er en annonce:

TV-serier

Dead End - 1. December

CAT - 9. December

Glitter - 14. December
Sopot, Polen, 1976 - tre determinerede kvinder skal navigere i sociale og økonomiske ændringer for at finde uafhængighed og frihed.

Streaming-højdepunkter: Netflix (December 2022)
Dette er en annonce:

Alice in Borderland: Season 2 - 22. December
Det dødelige spil deltagerne spiller er nu blevet endnu mere frygtindgydende. Men kan Aris overhovedet finde tilbage til den virkelig verden?

Streaming-højdepunkter: Netflix (December 2022)

The Witcher: Blood Origin - 25. December
Nu kommer der endelig et spin-off af Netflix' centrale Witcher-serie, der denne gang foregår tusindvis af år før hovedhistorien. Hvordan opstod den første Witcher? Ja, det er det vi skal finde ud af.

Time Hustler - 25. December

Treason - 26. December

Streaming-højdepunkter: Netflix (December 2022)

My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy - TBA
David Letterman er taget til Ukraine for at tale om den igangværende invasion sammen med den ukrainske præsident Volodymyr Zelenskyy som er ulig noget interview han har lavet før.

Film

Troll - 1. December
En eksplosion i Norge vækker en ældgammel trold, som truer med at bringe hele landet i knæ.

HQ

Scrooge: A Christmas Carol - 2. December
Den gode gamle historie, I kender den sikkert allerede. Ebenzer Scrooge skal nå at finde sit eget hjerte, og redde julen for sig selv og dem rundt om ham.

Warriors of Future - 2. December

Guillermo del Toro's Pinocchio - December 9
Den Oscar-vindende instruktør Guillermo del Toro har lavet en ret anderledes fortolkning af Pinocchio, og anmeldere er allerede vilde med den.

HQ

I Believe in Santa - 14. December

A Not So Merry Christmas - 20- December

Glass Onion: A Knives Out Mystery - 23. December
Vi slutter af med lidt af et brag, for langt om længe lander der en direkte efterfølger til Knives Out, og Daniel Craig vender endnu en gang tilbage som Benoit Blanc.

Streaming-højdepunkter: Netflix (December 2022)


Indlæser mere indhold