Dansk
Gamereactor
artikler

Streaming-højdepunkter: Netflix (Marts 2023)

Murder Mystery 2, en animeret Elvis-tegnefilm og meget, meget mere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hver eneste måde bliver den gennemsnitlige forbruger bombarderet med nyt indhold alene på de største streamingtjenester. Film og tv-serier tilføjet i et væk, og det kan være enormt svært at finde ud af hvad man skal se.

Naturligvis kan du løbende holde øje med anmeldelser af de konkrete serier og film her på Gamereactor, men vi tænker også at det kan være noget værd at tilføje en liste med mulige højdepunkter.

Så har vi set det hele? Nej, naturligvis ikke, men baseret på omtalen, de kreative personligheder involveret og en lille mavefornemmelse, så har vi sammensat en liste til jer, hvor vi samtidig forsøger at kaste et bredt net.

TV-serier

Chris Rock: Selective Outrage - 5. Marts
Den berømte komiker er tilbage med en helt ny stand-up-special, som endda vil blive sendt live kl. 4:00 om morgenen den 5. marts.

Dette er en annonce:
Streaming-højdepunkter: Netflix (Marts 2023)

MH370: The Plane That Disappeared - 8. marts
Denne dokumentarserie udforsker den forvirrende sag om MH370-flyets forsvinden, som stadig er en åben sag den dag i dag.

Agent Elvis - 17. marts

Dette er en annonce:

Animeret serie fra studiet bag Spider-Man: Into the Spider-Verse, hvor Matthew McConaughey lægger stemme til King of Rock and Roll, som bliver indlemmet i et hemmeligt regeringsprogram.

HQ

Waco: American Apocalypse - 22. marts

Den her dokumentarserie, der undersøger hændelsen i Texas i 1993, hvor kultlederen David Koresh indgik et samarbejde med den føderale regering om en 51 dage lang belejring.

The Night Agent - 23. marts

Denne nye serie tager udgangspunkt i, hvad der sker når en telefon i kælderen i Det Hvide Hus, som aldrig ringer, rent faktisk ringer.

HQ

Unstable - 30. marts

Rob Lowe spiller hovedrollen i denne komedieserie, der handler om et bioteknologisk geni, som forsøger at overvinde sorg med hjælp fra sin søn.

Film

Luther: The Fallen Sun - 10. marts

Idris Elba vender tilbage til hovedrollen som sin gamle rolle som en gammel britisk detektiv i en film, der fortsætter efter den femte sæson af BBC's krimi.

HQ

The Magician's Elephant - 17. marts

I denne animerede spillefilm skal en ung dreng løse tre umulige opgaver, som han får af en mærkelig elefant, på sin rejse for at redde og hjælpe sin søster.

Murder Mystery 2 - 30. marts

Adam Sandler og Jennifer Aniston er tilbage som Nick og Audrey i en forhåbentlig morsom og fjollet fortsættelse, hvor parret skal opklare kidnapningen af en af deres nære venner, efter at han blev bortført ved sit eget bryllup.

HQ


Indlæser mere indhold