Dansk
Gamereactor
artikler

Tidernes 10 mest overvurderede tv-serier

Vi har allerede præsenteret de mest undervurderede, men nu skal vi til det lidt mindre sjove. Petter giver os her hans bud på de 10 mest overvurderede.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
Tidernes 10 mest overvurderede tv-serier

(10) Yellowstone
John Dutton er utroligt (uudholdeligt) vred. Beth Dutton er endnu mere vred (utroligt vred). Kayce Dutton? Meget vred. Rip Wheeler? Super vred (utroligt vred). Dan Jenkins? Meget, meget vred ligesom alle andre karakterer i det vredeste show i tv-historien. Problemet med det superpopulære, roste Yellowstone er dog, at alle er ultra/über-asshole, ingen er relaterbare eller sympatiske, hvilket gør al denne familiebaserede vrede til den mest ensidige historie i tv-sfæren. Hvert sekund af hver episode handler om præcis det samme, på samme måde, med den samme vrede.

Tidernes 10 mest overvurderede tv-serier

(09) The Walking Dead
Der var engang, hvor AMC's tv-version af Robert Kirkmans elskede tegneserie var verdens mest populære tv-serie, som alle så, og alle elskede. Jeg er dog ikke i tvivl om, at den aldrig var særlig god, og at den, minus de første syv minutter af pilotafsnittet, var noget af en joke sammenlignet med den fantastiske original.

Dette er en annonce:
Tidernes 10 mest overvurderede tv-serier

(08) The Mandalorian
Det var nemt for mig at lade mig rive med og i mange, lange timer virkelig forsikre mig selv om, at det, jeg så i Mandalorian, var meget bedre, end det i virkeligheden er, fordi Star Wars dybest set er som religion for mig. Men nu, hvor tiden er gået, og jeg har set serien igen, er det lige så nemt at indse, at bortset fra scenen med Jedi Luke, føles det meste som en person i et dyrt Halloween-kostume, der leger Star Wars.

Tidernes 10 mest overvurderede tv-serier

(06) The Office (US)
Ricky Gervais' og Stephen Merchants britiske original var, er og forbliver genial, mens den amerikanske kopi føles mere som en hvilken som helst anden amerikansk sitcom med en kronisk over-the-top Carell. Sammenlignet med BBC's original føles den amerikanske version som en træg, kedelig, udifferentieret kopi.

Dette er en annonce:
Tidernes 10 mest overvurderede tv-serier

(05) How I Met Your Mother
På trods af Jason Segels altid hyggelige præstation og Barney Stinsons ofte citatvenlige røvhulskommentarer, er det let at afvise denne sitcom som groft overvurderet, fordi How I Met Your Mother simpelthen aldrig var sjov.

Tidernes 10 mest overvurderede tv-serier

(04) Sons of Anarchy
Når en flok dvalende fjolser og en kronisk overspillende idiot med Pearl Jam-frisure forsøger at overbevise os om, at de spiller Hells Angels-gangstere, er det som regel svært ikke at grine af elendigheden. Det er min holdning til den elskede/hyldede Sons of Anarchy, hvor hele idéen om en lille, fjollet bikerbande, der kun laver forræderi og ulovligheder og stort set kun dræber hinanden internt, gør den til en af de mest overreklamerede tv-thrillere nogensinde.

Tidernes 10 mest overvurderede tv-serier

(03) Succession
Jesse Armstrongs hæsblæsende drama om Roy-familien og deres indbyggede grådighed er en mørk og vittig satire, der har vundet flere priser i de sidste seks år end noget andet på tv. Hvilket er omtrent lige så velfortjent, som hvis Barbie havde vundet en Oscar for 'Bedste film' ved sidste måneds galla. Det skyldes, at Succession er det mest ensformige på tv nogensinde. Hvert afsnit handler om præcis det samme med præcis de samme karakterer, der råber ad hinanden om præcis de samme problemer. Vrede familiemedlemmer er vrede på hinanden. Den slags dumme historier er aldrig set før, og det betyder ikke noget, at skuespillet som regel er fejlfrit.

Tidernes 10 mest overvurderede tv-serier

(02) Friends
I sidste halvdel af 90'erne var Venner selvfølgelig tv-verdenens mest dominerende monolit, der underholdt alle forskellige målgrupper med sin lette, forudsigelige, hyggelige, meningsløse og frem for alt rene venskabskomedie. Når man ser tilbage på den i dag, er det dog ikke noget stort problem at se gennem den smukke overflade og indse, at vittighederne er mere eller mindre identiske i afsnit 1 og afsnit 1000, og at karaktererne ikke er meget dybere end babybassinet.

Tidernes 10 mest overvurderede tv-serier

OG HERMED TIDERNES MEST OVERVURDEREDE SERIE:
(01) Game of Thrones
Ingen tv-serie nogensinde er mere enstemmigt overvurderet end filmatiseringen af George R.R. Martins fantasy-efterfølger. Det hele med 7000 forskellige karakterer, dusinvis af alliancer, familier, blodlinjer, fraktioner, laug, slægter og den næsten fuldstændige mangel på en rød tråd gør det til en bemærkelsesværdig opvisning i underlødig historiefortælling. Det faktum, at alle anstrengelserne altid blev lagt i ét afsnit pr. sæson, mens resten bare føltes som en kædeversion af ethvert afsnit af Days of Our Lives, hvor individuelle karakterer stod i lysebrune rum og talte med sig selv, cementerede kun det faktum, at Game of Thrones stadig er groft overvurderet.Indlæser mere indhold