Dansk
Gamereactor
artikler
FREMHÆVET: E3 2021 Dækning

Tidsplan for E3-konferencer og andre store nyheder i sommeren 2021

Bethesda, Devolver Digital, Electronic Arts, Nintendo, Ubisoft, PlayStation, Square Enix og Xbox er blot nogle af dem, der vil give os spændende annonceringer i løbet af sommeren.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nyhedssommeren bliver ligesom i fjor ikke helt, som vi er vant til. Flere store udviklere som PlayStation og EA holder deres egne præsentationer, mens at Microsoft, Nintendo og Ubisoft, der alle deltager til E3, igen i år har digitale fremvisninger. Men det betyder selvfølgelig ikke, at vi bliver snydt for spændende nyheder, annonceringer, trailere og gameplay.

Problemet er bare, at det bliver en anelse mere spredt og uoverskueligt, og det kan derfor godt betale sig at holde ekstra øje med Gamereactor og andre gaming-sider i de kommende par uger. For at lette opgaven, udgiver vi denne lille guide med de vigtigste konferencer, så du har styr på, hvornår de helt store afsløringer kommer.

Tidsplan for E3-konferencer og andre store nyheder i sommeren 2021

Summer Game Fest Kickoff Live - 10/6 kl. 20

Dette er en annonce:

Geoff Keighley er vant til at komme med de helt store afsløringer til The Game Awards og Gamescom Opening Night Live, så det kom ikke som den helt store overraskelser, at han sidste år stod bag det nye Summer Game Fest. Festivalen fungerer som en lang række præsentationer fra store udviklere med Keighley som vært i et strømlinet format.

Denne gang sparkes det hele i gang med en to timers langt åbnings-stream i stil med Gamescom Opening Night Live. Vi kan se frem til mere end 30 annonceringer og mange af disse spil bliver fremvist for første gang på showet. Det kan kort sagt være alt fra nyt indhold til Among Us til store annonceringer af nye spil, vi slet ikke så komme.

Efter åbningsshowet kommer der i løbet af sommeren separate præsentationer fra blandt andet Capcom, Epic Games, Gearbox, PlayStation Studios, Sega, Xbox Game Studios og flere end 30 andre partnere.

Tidsplan for E3-konferencer og andre store nyheder i sommeren 2021
Dette er en annonce:

Koch Primetime - 11/06 kl. 21

Koch Media er måske ikke den mest kendte udvikler, men faktisk har det tysk/østrigske selskab en række meget interessante spil under sine vinger. Chorus, Payday 3 Dead Island 2, Saints Row 5 og Timesplitters er alle spil, der muligvis kan blive vist frem, og studiet har også et bredt bagkatalog af spændende titler, der måske igen skal frem i lyset såsom Metro-serien og Kingdom Come: Deliverance. Vi forventer ikke, at de indkalder til en konference uden at have noget spændende i ærmerne, så det kan godt betale sig at følge med.

Tidsplan for E3-konferencer og andre store nyheder i sommeren 2021

Ubisoft Forward - 12/6 kl. 21

Forhåbentlig har Koch Media taget det tunge skyts frem, for ellers er der stor risiko for, at de allerede dagen efter vil blive glemt. Her er det nemlig Ubisofts tur til at stikke hovedet frem med en Ubisoft Forward-udsendelse. I den nære horisont lurer Far Cry 6, Riders Republic, Prince of Persia: The Sands of Time Remake, Roller Champions og Rainbox Six Quarantine. Men da mange af disse titler allerede er blevet fremvist for så sidenhen at blive udskudt, bliver vi slemt skuffede, hvis ikke også Ubisoft har nogle nye titler at byde på.

Skull & Bones og Beyond Good and Evil II har begge været i sande udviklingshelveder, og derfor vil konferencen være en god mulighed for Ubisoft til mane bekymringerne om de længe ventede spil i jorden, ved rent faktisk at vise noget gameplay. Vi stiller os dog også tilfredse med et par helt friske annonceringer.

Tidsplan for E3-konferencer og andre store nyheder i sommeren 2021

Devolver Digital - 12/6

Devolver Digital har gjort sig bemærket ved at affyre brede salver af skøre og kreative indietitler, der i mange tilfælde er gået hen og ramt plet hos fans og kritikere. Hotline Miami, Katana Zero, Fall Guys, Carrion, Gris, My Friend Pedro, Loop Hero, Enter the Gungeon, The Messenger og Ape Out er blot et udpluk af de mange titler, som Developer har udgivet i løbet af de seneste år.

Selv hvis du normalt ikke er den store fan af indietitler, kan det godt betale sig at se med alligevel, da Devolver består af nogle skøre, uhøjtidelige hoveder, der gerne holder meget humoristiske præsentationer, hvor der bliver gjort grin med de normale konventioner.

Tidsplan for E3-konferencer og andre store nyheder i sommeren 2021

Xbox & Bethesda Games Showcase - 13/6 kl. 19

Der er ingen fremvisninger denne sommer, der har så stort et forventningspres som Microsoft og Bethesdas fælles E3-fremvisning. Ved at investere i Double Fine, InXile, Ninja Theory, Obsidian, Undead Labs og ikke mindst ZeniMax/Bethesda sidder Microsoft med utallige esser i ærmerne. Men fansene er utålmodige efter, at kortene rent faktisk bliver smidt på bordet, og dette er deres store chancer for at vise, de går efter førertrøjen i den nye konsolgeneration.

Halo Infinite og Starfield vil med al sandsynlighed komme til at dominere showet. Men der er trods alt 90 minutter til rådighed, så vi håber på at se en lang række af de tidligere annoncerede titler: Psychonauts 2, State of Decay 3, Fable, Avowed, Senua's Saga: Hellblade II samt The Initiatives vildt ambitiøse spil sat i Perfect Dark-universet. Mon ikke også vi kommer til at se det kommende Forza Horizon, som rygterne siger, foregår i Mexico?

Microsoft har desuden for vane at fremvise spil fra tredjeparter som Activision, Sega og CD Project Red, så der er lagt i kakkelovnen til et massivt show.

Tidsplan for E3-konferencer og andre store nyheder i sommeren 2021

Square Enix - 14/6 kl. 21:15

Square Enix bliver også en del af årets E3, og der er potentielt set nok de kan vise frem til deres internationale publikum. Babylon's Fall, Final Fantasy XVI, Life is Strange: True Colors, udvidelser til Outriders, Final Fantasy VII: Remake til PC og Xbox, mere Tomb Raider og med al sandsynlighed også et Guardians of the Galaxy-spil.

Nintendo Direct E3 2021 - 15/6 kl. 18

Nintendo bliver den sidste store udgiver, der skal spille med musklerne til E3. Vi er kun blevet lovet et 40 minutter langt show, men Nintendo har stor erfaring med digitale præsentationer og tempoet er ofte meget højt. Vi bliver derfor ikke overrasket, hvis de når at annoncere lige så meget som Microsoft på den halve tid!

Præsentationen vil primært fokusere på spil, der kommer ud i 2021, men selvom vi næppe kommer til at se både The Legend of Zelda: Breath of the Wild II, Bayonetta 3, Metroid Prime 4 og Splatoon 3, så vil en eller to af disse titler sandsynligvis blive vist frem. Der er desuden også nye remasters og spil i Pokémon- og Zelda-universet undervejs, så der er nok at glæde sig til.

Og så går der jo også meget kraftige rygter om en ny, opgraderet Nintendo Switch-konsol...

Tidsplan for E3-konferencer og andre store nyheder i sommeren 2021

E3 Awards Show den 15. juni

Arrangørerne af E3 har besluttet sig for at afslutte konferencen i stil med et award show, der måske også kommer til at inkludere et par spændende annonceringer på falderebet. Ellers repræsenter prisfesten også en god mulighed for at samle op på konferencens highlights.

EA Play Live den 22. juli

Efter E3 skal branchen lige trække luft ind, men der kommer dog også konferencer som PC Gaming Show og Steam Next Fest, som vi dog endnu ikke ved meget om. Men i slutningen af juli er det så EA's tur til at forsøge at imponere. Årets EA Play Live er endnu så langt ude i fremtiden, at vi ikke har fået et konkret tidspunkt endnu. Vi ved heller ikke meget om, hvilke spil der vil blive vist frem, men vi har dog nogle kvalificerede bud.

Selvom det kommende Battlefield afsløres allerede i starten af denne måned, så kommer vi helt sikkert til at se meget mere til spillet. EA Sports får selvfølgelig også lov til at præsentere deres årlige sportsspil, der i denne omgang tæller FIFA 22, NHL 22, Madden 22, og nu også en ny udgave af PGA Tour - det første golfspil fra EA siden 2015. Det store spørgsmål bliver her, om udgaverne til Xbox Series X og PS5 adskiller sig markant fra last-gen versioner, eller om vi igen kommer til at spille de samme spil bare med skarpere grafik og bedre ydelse.

Vi er dog mere spændt på EA's originale produktioner. Nyt om Dragon Age 4, en mulig opfølger til Star Wars Jedi: Fallen Order og måske endda et lille glimt af kommende Mass Effect er alle realistiske muligheder.

Tidsplan for E3-konferencer og andre store nyheder i sommeren 2021

Gamescom Opening Night Live den 24. august

Selvom vi endnu ikke har fået præcise datoer, så kommer vi selvfølgelig også til at høre ny fra PlayStation Studios, Bandai Namco (Elden Ring måske?), Capcom, Epic Games og mange andre, før sommerens annonceringer rundes af samme sted, som det hele startede - med en præsentation af Geoff Keighley. Vi tør simpelthen ikke spå om, hvad der kommer til at ske til den tid, men på trods af et tæt pakket sommerprogram plejer Gamescom Opening Night Live aldrig at skuffe.

Som du kan se, bliver der nok at følge med i hen over sommeren. Hvad glæder du dig mest til?Indlæser mere indhold