Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Vi byder indenfor til Julekalenderen 2022

Det er lige ved at være tid til at tage hul på årets julekalender, og vi har sådan glædet os!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Juletiden står for døren, og det betyder ikke bare pebernødder, gløgg, julemusik og alt det andet der hører sig til, det betyder også at Gamereactor sparker gang i vores gigantiske årlige julekalender, hvor der er for mange, mange tusinde kroners præmier på højkant. December er derfor en af de travleste måneder på Gamereactor, da der åbnes en låge, og dermed en konkurrence, dagligt.

Den her gang kan vi glædeligt afsløre, at målt i kroner og ører, så bliver dette vores største julekalender nogensinde. Faktisk bliver julekalenderen større for hvert år der går, og det er både målt i kroner og ører, men også i antallet af deltagere. Samtidig er det afgørende at vi lige forklarer jer, hvordan det kan være at julekalenderen de sidste par år har lænet sig mere imod sejt grej end direkte koder eller fysiske spil.

For det første tænker vi det står rimelig klart hvorfor fysiske spil ikke har helt samme street cred som de havde engang. Jo, der findes stadig både samlere og dem der direkte foretrækker fysiske medier, men vores partnere har næsten ikke fysiske skiver længere. Samtidig er der nu stærke abonnementer som Game Pass, PlayStation Now, GeForce Now og mange, mange flere, som giver adgang til hundredvis af spiltitler, ja nogle giver sågar adgang fra selve lanceringen af.

Derfor har vi løbende drejet kalenderen lidt, så vi udbyder præmier der i stedet faciliterer en god spiloplevelse, snarere end selve spiloplevelsen. I år er der præmier fra Microsoft, Sony, Nanoleaf, Acer, Google, Razer, Nothing, Bethesda, Gigabyte og mange, mange flere, som tilsammen udgør en samlet værdi på mange, mange, mange tusinde kroner.

Dette er en annonce:

Første låge åbnes, naturligvis, d. 1 december, altså om ret få dage. Det sker som altid kl. 10, og derfra åbnes en rude på samme tidspunkt hver eneste dag frem til d. 24 december. Grundet positiv respons på sidste års ændring, hvor vi løfter sløret for den sidste rude tidligere i processen, så gør vi det samme igen i år, men mere konkret information følger.

Til sidst er det værd at pointere, at der er meget arbejde i den slags, så vi lover ikke mere end at det har høj prioritet på kontoret i juledagene, at få afsløret vindere og få sendt præmier afsted. Sidste år samlede vi alle vindere i én og samlet artikel i januar, og vi læner os op af at det samme sker denne gang. Hvis tiden dog skulle være til det, så sker det naturligvis før. Igen; det har førsteprioritet.

Vi glæder os til at se jer!

Vi byder indenfor til Julekalenderen 2022
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold