Dansk
ARTIKEL - SPONSORERET INDHOLD

Vi forklarer hvorfor lige nu er det bedste tidspunkt at forberede sig på Destiny 2: The Final Shape

Det er det absolut mest optimale tidspunkt lige nu at vende tilbage til Bungies elskede skydespil for at klargøre din Guardian til et showdown med The Witness.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det er snart tid til at afslutte Light and Darkness-sagaen i Destiny 2: The Final Shape. Den sidste udvidelse i denne langvarige historie udkommer efter planen på PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X/S-konsoller den 4. juni, og derfor er der uden tvivl mange af jer, der gør jer klar til den uundgåelige og centrale kamp med The Witness. Det gør vi også! Faktisk har vi forberedt os i et stykke tid, men hvis du ikke er begyndt endnu, skal du ikke bekymre dig, da der ikke er noget bedre tidspunkt end nu til at begynde at gøre det.

Bungie har i et stykke tid fyldt Destiny 2 op med en lang række nye aktiviteter og muligheder for at udstyre dig med det mest kraftfulde og bombastiske loot, inden du drager ind i Pale Heart of the Traveler for at nedlægge The Witness. Men ikke nok med det: Bungie har fjernet mange af de restriktioner, der normalt gælder, hvilket gør det endnu nemmere at få fat i sjældne våben og grej og at opleve historierne i Destiny 2's tidligere udvidelser.

HQ

Into the Light

Into the Light er ikke en ny sæson af Destiny 2 eller en udvidelse i sig selv, det er noget andet. Det er en gratis omgang indhold fyldt med nye aktiviteter og kraftfulde våben fra en svunden tid. Alle, der har adgang til Destiny 2, kan tjekke Into the Light ud, og det er virkelig nemt og intuitivt at gøre det.

Først og fremmest skal du bare gå til Hall of Champions fra Directory. Her vil Lord Shaxx forklare dig lidt om, hvad Into the Light handler om, og hvorfor Guardians er blevet kaldt i aktion, før han går i dybden med de nye progressionselementer og derefter giver dig en opgave, der i bund og grund fungerer som en gennemgang af den nye mode og de forskellige nye gameplay-funktioner.

Bare rolig, hvis det er første gang, du er tilbage i Destiny 2 i et stykke tid, for i Hall of Champions kan du få en gave Thunder Gods , så du kan få et komplet udvalg af udstyr med den nuværende soft power-grænse, hvilket betyder, at du kan nyde de nye modes og funktioner uden at skulle bruge timer på at grinde efter mere kraftfuldt loot. Dermed ikke sagt, at du ikke har lyst til at bruge timer på at grinde efter mere kraftfuldt loot, og det bringer os videre til Onslaught.

HQ
Destiny 2: Lightfall

Onslaught

Destiny 2 er fyldt med unikke og uendeligt sjove modes, men på trods af mange år på bagen har det aldrig rigtig udforsket konceptet med en bølgebaseret horde mode. Indtil nu. I Onslaught skal du og dit fireteam forsvare en række steder på en række nye maps. Der er et par forskellige maps at opleve, og på hvert af dem skal du holde stadig større horder af fjender stangen, indsamle ressourcer og bygge og opgradere forsvarsstrukturer - alt sammen i bestræbelserne på at forsvare den sidste by og solsystemet.

Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall
Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall

BRAVE-våben

Hvorfor vil du gøre det, spørger du? Det er her, BRAVE-våben kommer ind i billedet. Det er nogle af de mest kraftfulde våben, der nogensinde har eksisteret i Destiny 2, men de er tilbage og i en mere kraftfuld og alsidig tilstand end nogensinde før Du har sikkert mareridt om at blive skudt ned af Luna's Howl i Crucible eller at være overlegen i Strikes and Raids, fordi du ikke har en Mountaintop eller Recluse, men nu kan du få netop disse våben ved blot at spille Destiny 2 og den nye Onslaught mode.

Ved at vælge at afstemme med et af de 12 våben i Hall of Champions kan du øge deres chancer for at droppe i aktiviteter og endda potentielt få en mere sjælden version, der skruer op et nøk eller to. Men det er ikke alt, for Hall of Champions er fyldt med loot, chests, som du kan åbne for at høste belønningerne indeni. Når du når max rang med Shaxx og gennemfører alle våbenopgaverne fra Arcite, vil Shaxx endda belønne dit hårde arbejde med en ny og meget cool Superblack shader, der får din Guardian til at virke endnu mere frygtindgydende.

Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall

The Whisper og Zero Hour

Det er ikke kun visse våben, der vender tilbage. Whisper Exotic-missionen er vendt tilbage til Destiny 2, så spillerne igen kan få fat i Whisper of the Worm-snigskytteriflen og endda udforske en favoritmission, der nu har et par ekstra godbidder gemt rundt omkring, hvoraf nogle vil belønne et nyt Exotic-skib, når du finder dem alle. Zero Hour Exotic-missionen er også tilbage, hvilket betyder, at du igen kan få fingrene i Outbreak Perfected-riflen, og ligesom den tilbagevendende Whisper of the Worm vil denne version være en særlig udgave, der åbner dørene til endnu flere byggemuligheder.

Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall

Pantheon

Hvad med de hårdeste og mest hardcore Guardians blandt os? Lad os introducere Pantheon. Det er et Raid Boss gauntlet, hvor dit fireteam skal overvinde mange af Destiny 2's mest frygtindgydende bosser den ene efter den anden. Det er en ægte endgame-aktivitet og en perfekt måde at forberede og stressteste dig selv på, hvad der venter, når Destiny 2: The Final Shape udkommer i begyndelsen af juni. Der findes ingen bedre måde at indgyde frygt i hjertet på The Witness og dets tilhængere, samtidig med at du får titlen Godslayer for din indsats.

Tilgængelighed

Into the Light er ikke den eneste grund til, at det nu er det bedste tidspunkt at vende tilbage og begynde forberedelserne til Destiny 2: The Final Shape. Bungie har introduceret et nyt Open Access-format, der gør Destiny 2: Shadowkeep, Destiny 2: Beyond Light og Destiny 2: The Witch Queen tilgængelige for alle spillere frem til 3. juni. Her kan du få adgang til alle disse udvidelser, inklusive kampagner, exotic quests, raids, strikes, alt, og det bedste er, at du får lov til at beholde alt det loot og udstyr, du tjener, uanset om du køber udvidelserne bagefter.

PlayStation Plus-abonnenter kan endda dykke ned i Destiny 2: Lightfall for at få fuldt udbytte af historien.

HQ

Deepsights

Og hvis alt dette ikke er nok til at give dig lyst til at kickstarte dine forberedelser, tilbyder Bungie daglige Deepsight-våbendrops til de aktiviteter, der er blevet tilføjet med Destiny 2: Lightfall og Year 6. Hvis der er et bestemt sæsonbestemt våben, du har set dig lun på, må du ikke gå glip af denne chance for at bygge og fremstille det, så du kan bruge det i kampen mod Vidnet og dets styrker i Destiny 2: The Final Shape.

Som du kan se, er der ikke noget bedre tidspunkt end nu til at dykke ned i Destiny 2, så sørg for at vende tilbage eller tage en første tur i Bungies skydespil, inden Destiny 2: The Final Shape debuterer på pc, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X/S-konsoller den 4. juni og leverer en kamp for lyset og Sol-systemet, som vi aldrig har oplevet før.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold