Dansk
Gamereactor
artikler

Vi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 Pro

Samsung har trukket stregerne op med S10-serien. Nu er det Huaweis tur. Kan P30 Pro hamle op med konkurrenterne?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Huawei har klaret sig godt på det seneste. Firmaets globale markedsandel stiger dagligt og det er et af de få kinesiske firmaer, der har formået at bryde fri fra de velkendte konnotationer om at kinesiske varer er billige og uden kvalitet. Derfor var det et selvsikkert Huawei, der viste deres nyeste produkt frem, P30 Pro, i Paris for nylig. Et firma, der tydeligvis er parate til at invitere nye Europæiske kunder til familien, så der stod vi, i en forsamling af tech-entusiaster, Youtubere og journalister for at få et nærmere kig på den nye smartphone.

Højdepunktet var uden tvivl lanceringen af den nye P30 smartphone serie. Consumer Business CEO Richard Yu gik på scenen og understregede, at P30 og P30 Pro er blandt de bedste smartphones på markedet i dag. Den forrige udgave, P20, blev kritiseret for sit kamera, og Huawei har tydeligvis lagt mange kræfter i det aspekt af deres nye model. Hele eventet gik da også under navnet: "Rewrite the rules of photography", så det er tydeligt, hvor deres fokus er.

P30 Pro benytter stadig en kombination af 40MP, 20MP og 8MP som P20 Pro gjorde det, men de har oplevet en opgradering med en fjerde mode, Time of Flight, der er blevet tilføjet til samlingen. 40MP f/1.8 hovedkamera på P30 Pro benytter nu en 'SuperSpectrum'-linse; standard Rød-Grøn-Blå sensor er blevet skiftet ud med en Rød-Gul-Gul-Blå sensor, der tillader 40% mere lys. Derudover er der det samme 20MP brede fokus, der også var at finde i P20 Pro. 8MP zoom-mulighederne har fået et ansigtsløft, hvor det ikke er begrænset til 5x zoom. I stedet kan den tage fotos helt oppe på 7.8 zoom, Alle kameraerne arbejder sammen for at gå gnidningsfrit fra 1x, 5x, 10x og helt op til 50x zoom.

Vi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 ProVi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 Pro
Eventet var tætpakket med journalister fra hele verden.
Dette er en annonce:

I præsentationen sammenlignede de P30 Pro med Samsung Galaxy S10 Plus og iPhone XS Max op til flere gange, hvor de gentagne gange understregede at P30 Pro besejrer konkurrenterne ved flere punkter som zoom-muligheder og billedkvalitet ved lavt lys. Vi havde muligheden for at få rundt med telefonen, og teste kameraet med flere smukke billeder af byen. Du kan se dem i bunden af artiklen.

Det ser ud til at Huawei ikke overdriver. Hvis du tager dig god tid, og sørger for at telefonen ikke ryster for meget, kan man tage nogle fantastiske billeder. Meget mørke scenarier, som andre mobiler ville have svært ved at fange detaljer i, kan næste lyse op som var det midt på dagen, når man bruger P30 Pros Night Mode. Zoom var også imponerende, og overgik alt andet af hvad man kan finde på markedet lige nu.

Vi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 ProVi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 ProVi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 Pro
Som du kan se tillader zoom på P30 at du kan komme meget tæt på objekter langt væk.

Hvis vi vender tilbage til eventet i Paris, så afslørede Huawei også deres første Smart Glasses. De bliver udviklet i samarbejdet med det koreanske firma Gentle Monster, hvor deres CEO Hancock Kim forklarede, at designet på "normale" smart glasses er hvad der afholder folk fra at gå med dem dagligt. Derfor har Huaweis smart glasses fokus på udseendet, og man kan skifte ud i designet, så det også følger med tiden.

Dette er en annonce:

Det betyder dog også, at den "smarte" den af brillerne, er en smule begrænset. Du har mulighed for at tale i telefon uden brug af hænderne, men det er også hvad de tilbyder. Der er intet kamera eller anden teknologi at tale om. Vi talte med nogle fra firmaet, efter præsentationen, og de mente ikke, at befolkningen var klar til at tage helt imod smart glasses endnu. Produktet de tilbyder nu, er bare for at teste markedet, og tage langsomme skridt i retningen mod accept fra samfundet som helhed.

Vi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 ProVi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 ProVi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 Pro
Her er vi helt tæt på P30 Pro.

Vi brugte også muligheden til at tjekke nogle andre annoncerede produktet. Huawei Watch GT får to yderligere versioner. Der er en Active version, men en 1.39 AMOLED skærm og en elegant og mindre version. Endnu et produkt er det nye Bluetooth headphones, som firmaet kaldte FreeLace. Fordelen ved dette produkt er, at du kan lade det op direkte fra din mobil, altså mens du er på farten.

Huawei er fortsat på vej frem i verden og det understreger dette event. De er oppe og konkurrere med Apple og Samsung på den helt store scene, og de er tydeligvis fuld af ideer til hvad fremtiden bringe. Vi glæder os til at følge med.

Vi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 ProVi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 ProVi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 ProVi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 Pro
Vi tog ud i Paris for at tage billeder med P30 Pro.
Vi tog til Paris for at kigge nærmere på Huawei P30 Pro


Indlæser mere indhold