Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Resident Evil Village

Her er alle de seneste overskrifter om Resident Evil Village

Vi har samlet alt den information vi har fået fra Capcoms kommende Resident Evil Village her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de helt store titler, som vi med sikkerhed ved rammer i år, er Capcoms kommende ottende nummerede titel i Resident Evil-franchisen, Resident Evil Village. Spillet ankommer allerede i næste måned d. 7 maj, og Capcom har indtil videre været meget effektive til at udgive ny information om det meget ventede spil.

De udgav tilbage i januar en rimelig dybdegående showcase med Resident Evil Village som fokuspunktet, og en PS5-eksklusiv demo kaldet Maiden. Nu har Capcom gjort det igen, og har nu afholdt endnu en showcase, og endnu en demo er blevet afsløret - som denne gang er spilbar på alle platforme, og faktisk er en direkte bid ud af Resident Evil Village. Den konstante strøm af Village-information har gjort mange fans, os selv inkluderet, utrolig opstemte på det kommende spil, og vi har her samlet alle de ting, som er værd at vide om Resident Evil Village op til udgivelsen i starten af næste måned:

Spillet har fået en helt ny trailer

Vi kan lige så godt starte med det der skete under Resident Evil Showcase-udsendelsen, hvor spillet fik endnu en trailer. Selvom denne ikke bød på en formel afsløring af Mother Miranda, så har vi dog fået et dybere kig på hvad der venter Ethan Winters.

Det bliver en hæsblæsende omgang, og traileren fokuserer særligt meget på kampe.

Dette er en annonce:

Læs historien her.

HQ

Village byder desuden på en ekstra The Mercenaries-del

Mercenaries gjorde debut i 1999 i Resident Evil 3: Nemesis, men vender her tilbage. Du bevæger dig fra område til område, hvor konstant voksende og skrappere grupper af fjender venter. Du kan købe opgraderinger ind imellem, og har desuden særlige evner. Du kan se mere via traileren herunder.

Dette er en annonce:

Læs historien her.

HQ

To nye demoer er på vej

Det her er blevet lidt omstændigt, men lad os få det af vejen. Der er to demoer - én i selve landsbyen og en anden på slottet. PlayStation 4- og PlayStation 5-spillere får adgang tidligt fra i morgen kl. 19, og derfra er den tilgængelig i bare otte timer. Der ankommer så en anden demo til PlayStation d. 25 april kl. 19, og ligeldes er denne også kun tilgængelig i otte timer.

Alle andre får adgang til begge demoer d. 2 maj kl. 02:00 om natten dansk tid, og det varer frem til lanceringen. Du kan se en trailer fra disse herunder, samt et overblik via billedet.

Læs historien her.

HQ
Resident Evil Village

Resident Evil har flere forskellige visuelle modes og inkluderer Photo Mode.

Det er efterhånden blevet en selvfølge at nyere spil med mere kraftfulde hardware bag sig, har flere visuelle modes - typisk én som understøtter opløsning, og én som støtter billedhastighed. Vi ved allerede fra Maiden-demoen på PS5, at spillet kører på i 60fps, så vi er spændte på hvad Villages andre visuelle modes tilbyder.

Desuden har den kommende titel også en Photo Mode, som ligeledes et blevet en selvfølge for mange større titler. Så vi glæder os til at tage nogle flotte close-ups af den intense og mystiske Lady Dimitrescu.

Læs historien her.

Resident Evil VillageResident Evil Village

Spillet kommer potentielt til at have en sværhedsgrad som fokuserer på tilfældigheder.

Insideren Dusk Golem afslørede, at Resident Evil Village kommer til at have en sværhedsgrad, som man kan unlocke, og som kommer til at ryste posen godt og grundigt. Sværhedsgraden fokuserer på tilfældigheder, og intet er placeret som oprindeligt, og denne nye 'Ethan Must Die 2.0'-mode "makes the game more open, randomizes enemy & item placement, & scaled to be extremely difficult.".

Den tilføjer altså en god mængde genspilningsværdi for hardcore fans, og kommer nok til at være en fed udfordring for spillere som bare ikke kan få nok af Resident Evil Village.

Læs historien her.

Hvem er Resident Evil Village skurk, og hvor foregår spillet?

Flere af jer ville nok tro, at det var den mystiske høje vampyrkvinde Lady Dimitrescu, som er den centrale skurk i Village, men det lader til at hun faktisk arbejder under familiens egentlig overhoved, Mother Miranda. Ingen trailere har (heldigvis) afsløret Mother Miranda endnu, og vi har kun hørt hendes navn blive nævnt.

Vi ved ikke præcis hvor spillet foregår, men vi har fået afsløret spillets kort, som viser forskellige lokationer som Moreau's Resevoir, Heisenberg's Factory, House Beneviento og meget mere, og I kan tjekke det ud herunder, samt et foruroligende billede af den mystiske Mother Miranda.

Læs historien her.

Resident Evil VillageResident Evil Village

Resident Evil Village kommer til at benytte PS5's 3D lyd.

Instruktøren Morimasa Sato har udtalt, at han er yderst begejstret for den nye 3D lyd-funktion ved PS5 konsollen. Lydbilledet er utrolig vigtigt for gyserspil, og den nye 3D lyds-funktion kommer til at gøre oplevelsen langt bedre og mere indlevende end nogensinde før.

Sato fortæller, at funktionen har langt overgået hans forventninger, og kommer til at skabe en intens stemning, når du sniger dig igennem de tætte korridorer på slottet og eller i den snedækkede landsby.

Læs historien her.

Hvad er Chris Redfields rolle i Resident Evil Village?

Vi ved det ærligt talt ikke endnu, og ville selvfølgelig heller ikke spoile jer, men hvad vi ved, er at Village afslører en helt ny og mørkere side af den ikoniske Resident Evil protagonist. Dusk Golem afslørede på Twitter en masse nyt, og fortalte at historien kommer til at vise "the dark side of Chris Redfield, a side of him that's been there in the past, but it's gotten worse."

Trailerne viser i hvert fald en side af Redfield som vi endnu ikke har set, da han kidnapper Ethans datter og skyder Mia. Puha... der er forhåbentlig en forklaring bag Redfields handlinger, og vi er spændte på at dykke dybere ned i hans mørke karakter.

Resident Evil Village

Village har de største omgivelser i Resident Evil-spilseriens historie

Der kommer til at være masser at udforske i det kommende spil, og landsbyen, som bare bliver kaldt The Village, har en hel del af byde på. Omgivelserne er de største i et RE-spil nogensinde, og Ethan kan også bevæge sig hurtigere igennem omgivelserne. Det er også de højeste vertikale bygninger i et RE spil indtil videre, og udviklerne har taget det vertikale element i mente når de har udviklet spillets fjender.

Varulvene kan blandt andet kravle op på bygninger og tage, og Ethan kan barrikadere sig inde i huse for at holde sig skjult. Det er ofte en bedre strategi at være defensiv end aggressiv i Village, og Ethan kan interagere med en hel del af omgivelserne - så det er op til spillere at være prøve sig frem.

Desuden har udviklerne udtalt, at Resident Evil Village har franchisens bedste puzzles, som hverken er for nemme eller for svære, men rammer en perfekt balance.

Du kan købe bedre våben af The Duke og forbedre dine grund-stats ved at bringe ham kød og andre ingredienser

Du kommer til at støde ind i den mystiske karakter The Duke i Resident Evil Village, som fungerer ligesom The Merchant i Resident Evil 4, og kommer til at sælge våben, items og hjælpe dig med at opgradere dine nuværende ting.

Der er desuden en ny mekanik, hvor Ethan kan jage og indsamle ingredienser, som The Duke kan lave om til måltider, der kan forbedre Ethans grund-stats - blandt andet hans liv, hans movement speed eller hans guard strength.

Resident Evil Village

Selvom det lader til at Village lægger mere vægt på action og kamp, så har udviklerne udtalt, at de i hvert fald ikke kommer til at slække på gyserelementet i den kommende Resident Evil titel. Det virker umiddelbart til at Resident Evil Village har massere af nye og innovative ideer og vi glæder os helt utrolig meget til at få fingerene i denne højt ventede gyser titel, som ankommer til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Stadia og PC lige rundt om hjørnet d. 7 maj.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold