Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - oktober 2023

Vi tager et kig på de største og mest ventede spil, der får deres debut inden for årets mest uhyggelige måned.

Audio transcriptions

"Hvis du havde planlagt noget spændende i oktober i år, så aflys det. Denne kommende måned er en af de helt store, med masser af lovende og ventede spil, som alle vil gøre deres debut. Mellem gysere og platformspil til strategispil og racerløb er der så meget at vælge imellem."

"en bred vifte af spil at tjekke ud. Så for at forberede dig på denne utroligt travle måned, Lad os dykke ned i endnu en episode af Games to Look For.
Assassin's Creed-spillene er blevet gradvist større i årenes løb, men Assassin's Creed Mirage køber sig ikke ind i denne trend. I stedet søger de inspiration i fortiden, Denne del af den langvarige serie vil fokusere på stealth- og parkour-elementerne."

"der gjorde Assassin's Creed så berømt i første omgang, alt sammen med en historie, der handler om Valhallas Basim, og hvordan han udviklede sig fra gadetyv til mestersnigmorder.
Da vi ikke får et nyt mainline Pokemon-spil i år, har Nintendo og Pokemon Company har i stedet rettet deres opmærksomhed mod at genoplive Detective Pikachu-serien i oktober."

"Denne opfølger vil bringe den vittige, hårdkogte, kaffedrikkende, superdetektiv Electric Mouse tilbage i forreste række og giver ham til opgave at opklare en række besynderlige hændelser, der finder sted i hele Rime City.
Ligesom vi kan stole på, at bladene falder af træerne hvert efterår, så kan vi også stoler på, at EA udgiver et nyt NHL-spil. I år ser NHL 24 ud til at bringe et helt nyt gameplay-oplevelse, der har til hensigt at give spillerne uovertruffen kontrol over deres spillere, som alle bruger Exhaust-motoren. For at tilføje til dette, har EA fordoblet det visuelle og præsentation, og så har det endda introduceret et par nye spiltilstande."

"Der har været en del forsinkelser op til dette punkt, men Turn 10 er endelig klar til at sætte den seneste Forza er det første spil i Forza Simulation Racing-serien, som fans får i hænderne til oktober. Forza Motorsport vil give en meget detaljeret og dybt simuleret oplevelse til racerkørere over hele verden.
verden, alt sammen som en del af et spil, der vil indeholde over 500 biler, 800 præstationsopgraderinger og 20 helt genopbyggede baner fra virkelige steder over hele verden. Designet til at er dybt fordybende, og racerfans vil ikke gå glip af dette."

"Assembly er tilbage og klar til at tage spillerne med på en rejse dybt ind i fortiden med deres seneste projekt. Total War Pharaoh vil tage fans med til højderne i det gamle Egypten for at styre en række ledere og generaler, som forsøger at forene og tage kontrol over det enorme ørkenriget. Med farlige vejrsystemer at overleve i og masser af fraktioner at møde i kamp, Med store landområder at erobre og meget mere er Total War Pharaoh et strategispil, man skal holde øje med."

"fans. Hvis du genkender navnet på denne kamp, er det nok, fordi du har set den før, men det er ikke så længe siden. Hexworks er i fuld gang med at genstarte Lords of the Fallen-serien med denne nye titel, der har samme navn som det spil, der oprindeligt startede serien. Dette spil er designet som et udfordrende souls-lignende action-RPG, hvor spillerne kæmper mod monstre i to forskellige riger, alt sammen i et forsøg på at vælte den magtfulde og hensynsløse dæmoniske gud, Edea. Mens det store Sonic-spil i 2022 så det blå pindsvin gå i 3D til Et stort eventyr i en åben verden. I 2023 vender den blå sløring og hans venner tilbage til deres 2D-rødder. Sonic Superstars er et platformspil, der er lidt anderledes end de tidligere Sonic 2D-spil, da denne titel handler om at arbejde sammen og navigere i aldrig før set Miljøer, der skal stoppe Dr. Eggman og nogle nye modstandere i at forvandle øens dyr."

"til badniks. Det varede ikke længe, før Milestone gav grønt lys til en efterfølger til Hot Wheels Unleashed, og til oktober får vi netop det spil. Vi bringer signaturen tilbage Med den arkaderacer-mekanik, der gjorde den originale titel så sjov at spille, er denne opfølger bliver større og dristigere med nye hop og laterale dash-bevægelser samt masser af nye køretøjer at samle på og baner at køre ræs på. Det er overflødigt at sige, at du ikke vil gå glip af Hot Wheels Unleashed."

"Turboladet.
Marvels Spider-Man 2 er uden tvivl månedens mest ventede lancering.
Peter Parker og Miles Morales i en efterfølger, der ser ud til at blive større og mere spændende.
mere kaotisk end det, der kom før. Med nye skurke at møde og mere af New York City at udforske, flere kræfter og evner at sætte på prøve, og samtidig er det designet specielt til PlayStation 5, har denne opfølger et enormt potentiale og vil uden tvivl være på udkig efter Kæmp om kronen som månedens bedste spil."

"For at stikke en kæp i hjulet på Marvels Spider-Man 2's planer lancerer Nintendo Super Mario Bros. Wonder på samme dag. Dette platformspil tager os tilbage til det elskede 2D-format, men vil introducere et væld af spændende nye gameplay-funktioner såsom nye power-ups, måder at interagere med andre spillere på, et bredere og mere komplekst multiplayer-tilbud, og en kunststil og visuel opsætning, der ser ud til at imponere."

"Kan dette være Marios store tilbagevenden til 2D-rummet? Det ved vi snart med sikkerhed.
Bybyggere kan glæde sig. Efter mange års arbejde med at styre og skabe vidtstrakte og imponerende bylandskaber I Cities Skylines er Paradox og Colossal Order endelig klar til at komme videre og levere et nyt spil.
Efterfølgeren i Cities Skylines 2. Det siges at indeholde meget større miljøer og sandkasser, såvel som dybere og mere komplekse simuleringssystemer, vil denne titel teste talenterne hos byplanlæggere og ledere som aldrig før. Dette år er ikke startet godt for videospil..."

"filmatiseringer af Ringenes Herre, takket være katastrofen med Gollum. Men heldigvis, Free Range Games forsøger at få serien tilbage på sporet med det spændende Return to Moria.
Som navnet antyder, vil denne titel se spillerne lede en flok dværge, mens de søger at vende tilbage til kongeriget Moria i håbet om at vinde det tilbage fra orkerne og bygge det op igen til dets tidligere herlighed. Efter succesen med det spændende Ghostrunner, endnu et niveau vil fortsætte denne cyberpunk-historie med en direkte efterfølger med titlen Ghostrunner 2. Spillerne skal igen spille hovedpersonen Jack, dette spil vil indeholde mere af det spændende actionfyldte gameplay, som vi kom til at elske, samtidig med at vi introducerer et par interessante ekstra funktioner som en lynhurtig motorcykel, der vil give Jack mulighed for at bruge sit talent uden for Dharma Tower."

"Efter mange års venten kan Remedy-fans endelig opleve det næste kapitel i Alan Wakes historie.
Den berømte gyserforfatter er tilbage i en længe ventet efterfølger, der ser ud til at bruge moderne teknologi til virkelig at øge spændingen og holde spillerne på kanten af deres sæder.
Alan Wake 2 har også en sammenflettet historie med to hovedpersoner, Denne titel ser ud til at konkurrere med Super Mario Bros. Wonder og Marvel's Spider-Man 2."

"til at være det bedste spil i oktober 2023.
Mens måneden starter med et nyt NHL-spil fra EA, slutter den med et nyt UFC-spil.
fra den store udgiver. EA Sports' UFC 5 vil videreføre det gameplay og de systemer, som har gjort kampserien så populær, og så at udvide dem takket være, at spillet er baseret på den kraftfulde Frostbite-motor. Med nye skadesystemer, store grafiske forbedringer og masser af Med masser af spilmuligheder er dette en kamp for UFC-fans derude."

"Don't Nod har en travl afslutning på 2023 med Banish's Ghost of New Eden, der er på vej til at sparke i november. Men inden da vil den franske udvikler også lancere sin Klatrespil, Jucent. I dette spil skal spillerne klatre op i et massivt tårn fyldt med forhindringer.
og udfordringer, alt sammen i forsøget på at bringe livet tilbage til den golde krop. Med et tema af miljømæssig ansvarlighed er altid til stede, så forvent en meditativ rejse, når du søger at nå Toppen af den vidtstrakte klippeformation. Det er afslutningen på endnu en episode af Games to Look For. Husk at vende tilbage i næste måned for at se, hvad November 2023 bringer til bordet."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere