Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Spil at kigge efter 2024

2023 var et absolut stablet år, men se, hvordan 2024 sammenligner, når vi dykker ned i de bedste udgivelser i det næste kalenderår.

Audio transcriptions

"2023 har været og er nu væk, og med det som udgangspunkt er alle øjne nu rettet mod dette næste kalenderår. 2024 ser ikke ud til at blive lige så godt som 2023, men det gør ikke ændre på det faktum, at der er nogle absolutte korkere at se frem til. Så med 12 måneder af kampe på vej, her er de kampe, du skal se frem til i 2024."

"Prince of Persia er tilbage. På en måde. Ubisoft vender tilbage til sin berømte platformserie, om end med en anden hovedperson i spidsen. The Lost Crown udforsker, hvad der sker når prinsen bliver bortført, og en flok magtfulde udødelige får til opgave at finde og redde den ikoniske figur."

"Det er officielt, The Last of Us har nu flere remasters og remakes end rigtige spil. Lav af det, hvad du vil, men hvis du endnu ikke har oplevet Naughty Dogs kritisk anmelderroste efterfølger, så er det nu. Det kommer med en ny roguelike-tilstand, opdateret grafik The Last of Us Part 2 remaster tager os tilbage til zombie-apokalypsen til januar."

"2023 var et fedt år for fightere, men en af de tre store besluttede sig for at gemme sit seneste udgivelse til 2024. Tekken 8 giver os mere af den 3D-kamp, som vi elsker, med nye og tilbagevendende figurer, nyt gameplay og en story mode sammen med en lang række andre funktioner, der får os til at glæde os til at spille Tekken 8 i starten af året."

"At starte sin afsløringstrailer med en nøgen hovedperson er bestemt en måde at sælge et spil på.
spil, men det er netop den slags excentricitet, der får os til at vende tilbage til Like A Dragon serien igen og igen. Vi har haft et par Like A Dragon-spil, der blev lanceret i 2023, men Infinite Wealth er det næste hovedspil i serien, og det bliver et af de mest længste spil i den."

"Efter en lang række forsinkelser er Suicide Squad Kill the Justice League her næsten. På først blev dette looter-shooter fra Rocksteady udsat for en masse kritik, men på det seneste er ser det ud til, at der er sket nogle forbedringer. Om det er nok til at holde spillet oppe...
Arkham-franchisens højder, er endnu uvist, men du kan se det her selv til februar."

"Med Persona 5 Tactica, der udkommer i slutningen af 2023, udforsker Atlus yderligere Persona-serien med Persona 3 Reload i februar. Denne nyfortolkning af det berømte rollespil byder på forbedret grafik og gameplay, samtidig med at det udvider den ikoniske og elskede originale historie med ekstra voiceover og nye interaktioner og scener."

"PlayStation vil gøre det utænkelige i begyndelsen af 2024. For at starte sin portefølje for året, lanceres Helldivers 2 samtidig på PS5 og PC, hvilket er en stor ændring, når man tænker på PC-spillere ofte må vente 18 måneder eller deromkring, før de kan tjekke det nyeste spil ud.
PlayStation-eksklusivt. I denne action-shooter skal spillerne nedlægge monstre og rumvæsner i en fjendtlig galakse, alt sammen i frihedens navn."

"Dontnod tog den meget intelligente beslutning at opgive lanceringen af Banisher's i november.
Ghost of New Eden og i stedet satse på februar som det perfekte sted at debutere med det lovende action-adventure-spil i stedet. Med en God of War-lignende spillestil og opsætning er dette overnaturlige historiedrevne titel spillerne til et mytisk Nordamerika i det 17. århundrede for at jage spøgelser og genfærd og beskytte pionererne i dette farlige nye land."

"Nintendo fremlagde sine planer for en hel række Mario Universe-spil i den endelige Nintendo Direct i 2023, og som en del af det fik vi vores første kig på den kommende tilbagevenden til af Mario vs Donkey Kong. Nej, det er ikke et spil, hvor man skal klatre på stilladser og undvige tønder, det er et genindspillet Game Boy Advance-puslespil, hvor Mario skal bruge sin til at finde stjålne mini-Marios, som den gigantiske abe har taget."

"Vi er ret sikre på, at Ubisoft rent faktisk vil sende dette spil på gaden i 2024, men hvis den seneste udvikling har været noget at gå efter, kan vi tage fejl. Skull & Bones tager spillerne med til de syv verdenshave, hvor de plyndrer sig vej til berømmelse i Denne piratsimulator blev først udtænkt efter det geniale Assassin's Creed 4 Black Flag."

"tog verden med storm.
Square Enix er i fuld gang med at gøre klar til den længe ventede efterfølger til Final Fantasy 7 Remake i hænderne på fans. Som det andet af de tre kapitler, der giver Final Fantasy 7 Rebirth giver os et nyt syn på det berømte JRPG, hvor Cloud og slænget udforsker nye steder og møder nye folk, mens de fortsætter med at stoppe Sephiroths verdenskontrollerende forehavende."

"Alone in the Dark var oprindeligt planlagt til at debutere i 2023, men besluttede at vente til den nye år, før den fik sin debut, før den fik endnu en forsinkelse for at undgå feriekrise.
for dens udviklere. Med David Harbour og Jodie Comer som de to hovedpersoner, er denne survival horror-spil, der vil starte året med en forskrækkelse."

"I det forgangne år har vi set lidt af en Mario-genfødsel med Super Mario Bros Wonder, et remastered, remaster af Super Mario RPG og selvfølgelig den bombastiske succes med Super Mario Bros.
film. Til marts er det Peachs tur til at tage noget af rampelyset, når hun spiller hovedrollen i sin egen helt eget spil, hvor hun kæmper mod Grape og Sour Bunch for at redde Sparkle Theatre."

"Det anerkendte studie bag Nioh- og Ninja Gaiden-spillene har givet os noget, der er lidt anderledes næste år. Rise of the Ronin følger en navnløs kriger, der går sin egen vej.
i 1800-tallets Japan og byder på en smuk verden, en episk historie og nogle nye, dynamiske og tilgængelig kampmekanik. Hvis du vil udforske et autentisk kig på Japan, skal du holde øje med dette."

"Black Myth Wukong imponerede os fra den allerførste trailer og ser ud til at være en visuelt fantastisk spil, der sætter os i rollen som abekongen selv i en filmatisering af det 16. århundrede.
århundredes roman Rejsen mod vest. Vi kommer til at kæmpe mod monstre og rejse gennem en levende fantasiverden, og der er soul's like fra den kinesiske udvikler Game Science."

"Har du nogensinde haft lyst til at vide, hvordan det føles at være en biologisk tank? Warhammer 40.000 Space Marine 2 vil tilfredsstille manges kampfantasier, når det udkommer til september, Spillerne indtager rollen som Titus, mens han skyder sig gennem horder af tyranider.
der truer Imperiets sikkerhed."

"Ved at bruge Vin Diesel som executive producer og give ham en nøglerolle i historien, kan Ark 2 en masse ambitioner, når det gælder fortælling, gameplay og meget mere. For nylig forsinket så wildcard-studierne kunne forbedre spillet, og der kommer til at være nogle betydelige forskelle mellem Ark 2 og dets forgænger. Souls-lignende kamp, streng tredjepersonsmekanik og kun primitive våben er blot nogle af de måder, hvorpå din dino-overlevelsesoplevelse vil ændre sig næste år."

"Det er lang tid siden, vi har set et fantasy-rollespil fra Obsidian, men næste år bliver det men næste år får ventetiden forhåbentlig en ende med lanceringen af Avowed. Det foregår i den samme verden som Pillars of Eternity, vil Avowed tage os med på en episk rejse til de levende lande for at undersøge rygter om en spredende pest."

"På trods af titlen er Greedfall 2 faktisk en prequel, der foregår tre år før historien i det første spil. I stedet for at spille som en af kolonisatorerne, skal vi denne gang rollen som et af de koloniserede Tierra Ferdie-folk og ser os selv blive rykket op med rode fra det land, vi engang kaldte vores hjem. Med forbedrede valgmuligheder i historien og smartere AI i dens gameplay, vil fans af det første Greedfall holde øje med forgængeren eller efterfølgeren."

"Det originale Hades vandt et væld af priser tilbage i 2020. Det er sikkert at sige, at forventningerne til efterfølgeren er høje, men da Supergiant Games ser ud til at lancere Hades 2 næste år, kan vi ikke sige andet end, at vi er spændte. Mens vi nu forsøger at bryde ind i underverdenen i stedet for at komme ud af den, vil der være nye fjender, venlige ansigter, yderligere mekanik og meget mere at se frem til."

"Supermassive Games overtager rollen som hovedudvikler på indie-horror-serien, nu at Tarsier er draget videre til grønnere græsgange. Men bare fordi et nyt studie står bag dette kommende prequel, betyder det ikke, at vi ikke skal glæde os til at gense seriens karakteristiske foruroligende og uhyggelige gyserelementer."

"Du kender måske dette spil som Luigi's Mansion 2 HD eller Luigi's Mansion Darkmoon, men uanset hvad navn du kender det under, er denne titel den opdaterede version af efterfølgeren til det første Luigi ghost jagtudflugt. Med opdateret HD-grafik og en historie, der er bevaret fra dengang, hvor titlen debuterede i 2013, ser dette spil ud til at kunne få fans af Luigi's Mansion over, indtil det fjerde spil forhåbentlig kommer."

"Mens vi kommer tættere og tættere på lanceringen af det, vi virkelig håber, bliver kendt som Super Nintendo Switch, har Nintendo givet os masser af opdaterede versioner af tidligere ikoniske titler. Den næste på denne liste er Paper Mario The Thousand Year Door, som vender tilbage med forbedret grafik og giver spillerne mulighed for endnu en gang at genopleve dette vidunderlige eventyr."

"GSC Game World er blevet mødt med udviklingsudfordringer, som få ville have forventet to år siden, da udvikleren har fået til opgave at skabe sin stalker-efterfølger, mens de står over for en militær invasion i fuld skala. Men det har ikke forhindret holdet i at lægge en masse arbejde og kræfter i denne opfølger, som forventes at få sin debut engang i år."

"Ninja Theory har taget sig god tid til at skabe efterfølgeren til det fantastiske Hellblade Senua's Sacrifice, og at dømme efter de glimt af gameplay, vi allerede har set, har det alt sammen været for det bedste. Senua's Saga Hellblade 2 fortsætter eventyret med den psykoseplagede hovedperson.
mens hun udforsker et plaget og foruroligende vikinge-Island."

"Det er et stykke tid siden, at vi har haft et nyt spil baseret på South Park, men Snow Day ser til at være netop det. Cartman, Stan, Kyle og Kenny er tilbage og i 3D-form til et eventyr, der ser banden sole sig i en whiteout, mens de får til opgave at redde verden, mens skolen er aflyst på grund af frostvejret."

"Massive har haft utroligt travlt på det seneste, da udvikleren først i december debuterede med Avatar Frontiers of Pandora, men i 2024 kan vi se frem til det lovende Star Wars Outlaws, en action-adventure titel, der drejer sig om en ny karakter baseret i en galakse langt, langt væk, og hvor spillerne er på flugt fra et imperium, der hele tiden trænger sig på."

"Telltale er tilbage! Efter et par meget turbulente år er det fortælletunge eventyrspil udvikleren gav os The Expanse, en Telltale-serie sidste år, og har nu til hensigt endelig at debutere med den længe ventede The Wolf Among Us-efterfølger i år.
Med Bigsby og slænget tilbage, vil The Wolf Among Us 2 udforske de næste kapitel i den eventyrlige fantasy-krimihistorie. 2024 ser ud til at servere utallige lovende videospil, så husk at følge med, når vi dykker længere ned i detaljerne i nye udgivelser for hver enkelt måned, startende med januar."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere