Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Skærmtid - 2024

Vi tager et kig på de største og mest spændende film, der får deres debut i biograferne i løbet af 2024.

Audio transcriptions

"Nu hvor 2023 er overstået, er det tid til at vende blikket mod 2024, og hvad denne år har at byde på for filmfans. Selvom vi for nylig er begyndt at inkludere tv-serier og nye tilføjelser og streamingplatforme i vores Screen Times, da vi kigger på de næste 12 måneder, fokuserer vi udelukkende på biograffilm, som at dømme ud fra premieredatoer, vi allerede kender, er der masser at se frem til. Men inden vi dykker ned i denne udvidede udgave af Screen Time, en hurtig påmindelse om, at vi har baseret vores på en britisk udgivelseskalender, så husk at tjekke lokale lister og datoer."

"Vi starter året med en splinterny actionfilm anført af alles favorit briten med den raspende stemme, Jason Statham. I The Beekeeper tager Statham en brutal hævn over de der afslørede hans hemmelige identitet som hemmelig specialagent for verden.
Efter to årtier får den originale Mean Girls en frisk omgang maling. The Mean Girls of 2024 kommer til at byde på nogle store forandringer. En ny rollebesætning, nogle musiknumre og mere vil bringe den klassiske komedie til en ny generation. Men for ældre fans er der også nogle gengangere."

"skuespillere til at holde nostalgien i gang.
En spionromanforfatter, rigtige spioner, masser af action og eksplosioner og en kat i en rygsæk.
Alt det og meget mere kommer til vores skærme i begyndelsen af februar, når Argyle lanceres. På vej fra folkene bag Kingsman og Kick-Ass, følger Argyle en romanforfatter, som bliver bragt ind i den underjordiske verden af spioner og syndikater."

"Lige efter udgivelsen af Super Mario Bros-filmen er Illumination klar med endnu et animeret eventyr. Denne gang skal vi følge en andefamilie, som tager på rejse for livet. De begynder i New England og rejser gennem New York hele vejen til Jamaica i denne muntre komedie."

"Wrestling er fake, det ved vi alle. Men nogle gange er historierne alt for virkelige. Jernkloen har Zac Efron, Jeremy Allen White m.fl. i hovedrollerne som Von Erich-brødrene, der skrev historie.
i den professionelle wrestling-verden i 1960'erne. Presset af deres far til at være det bedste, de de kan blive, tager familiens historie hurtigt en mørk drejning."

"Vi kan ikke tro, at de har lavet Morbius til kvinder. Helt seriøst, Madam Web er den seneste Sony-spin-off til sit eget edderkoppeunivers. Med Dakota Johnson i hovedrollen som den titulære Madam Web, vil filmen se hende og tre edderkoppekvinder kæmpe mod en skurk, der har evnen til at se ind i fremtiden."

"Efter at skuespillerstrejken skubbede Dune Part 2 ud af sin planlagte udgivelsesdato, næste forår endelig lade os vende tilbage til Arrakis. Baseret på anden halvdel af den første Dune-bog, vil vi se Paul Atreides komme til magten på ørkenplaneten, mens han søger hævn over Harkonnens.
Hvis du er til sci-fi-epos, vil du ikke gå glip af denne."

"Ryan Gosling er en af de hotteste skuespillere i Hollywood for tiden og spiller hovedrollen i denne actionkomedie.
film, hvor han spiller sammen med Emily Blunt, der portrætterer en tidligere stuntmand, som bliver i alle mulige skøre narrestreger i jagten på en forsvunden filmstjerne. Med Aaron Taylor Johnson også medvirker, ser The Fall Guy ud til at blive en af marts måneds største film."

"Efter tre fantastiske mainline-udgivelser gør Dreamworks' legendariske animerede serie comeback.
I denne film vil Poe være oppe imod en ny skurk kaldet Kamæleonen, som kan skifte form...
til kraftfulde kung fu-mestre. Forhåbentlig vil denne film leve op til de forventninger, der blev sat af forrige trilogi."

"Når der sker noget mærkeligt i dit nabolag, er der kun én person, du kan ringe til. Ghostbusters Frozen Empire er efterfølgeren til den rebootede filmserie og ser Finn Wolfhard, McKenna Grace, Paul Rudd og resten af holdet arbejder sammen med Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson og den resterende originale bande for at stoppe et iskoldt angreb på New York City."

"Du har set den gigantiske abe og den radioaktive øgle kæmpe mod hinanden og en fælles trussel, og nu ser vi det sidste ske igen. Godzilla X Kong The New Empire ser den oprindelige duo slå sig sammen for at bekæmpe endnu en potentiel verdensødelæggende katastrofe, i en film der lover enorme mængder af ødelæggelse og ødelæggelse."

"Chris Pratt har måske en af de bedste agenter, der findes. Ikke alene lykkedes det ham at score rollen som Mario i år, men næste år får han hovedrollen som et af de mest berømte katte på planeten. Garfield-filmen kommer til at indeholde alt det, man forbinder med den fede kat.
Et mindre had til Futte, nogle vittigheder til kameraet og masser af lasagne at spise."

"Det er længe siden, vi sidst fik et kig på, hvordan verden kunne se ud, hvis aberne tog over. I den seneste Planet of the Apes-film springer vi frem i tiden, forbi Cæsars alder og ind i en ny æra, hvor vi følger hans forfædre. Med herredømmet er for længst forbi, vil Kingdom of the Planet of the Apes se vores fjerne forfædre etablere sig i deres nye verden."

"Efter succesen med den episke Mad Max Fury Road, er Furiosa en spin-off, der udforsker den frafaldne postapokalyptiske krigers oprindelse, før hun slår sig sammen med Mad Max.
Max. Denne episke historie har Anya Taylor-Joy i hovedrollen, mens Chris Hemsworth også er med.
medvirker i en birolle."

"Imaginary Friends er en komedie med et af de stærkeste cast, du kommer til at se i 2024.
film, der følger en ung pige, som efter at have gennemlevet en svær oplevelse, får evnen til at se imaginære venner, der er blevet efterladt af deres voksne modstykker.
Med Emily Blunt, Ryan Reynolds, Matt Damon, John Krasinski, Steve Carell, Sam Rockwell, Phoebe Waller-Bridge, Vince Vaughn, Awkwafina og mange flere medvirker, ser det ud til at blive en blive forårets store komedieudflugt."

"Med Pixars næste store film vender animationsstudiet tilbage til en af deres nyere IP'er. Efter en pause på ni år giver Pixar os endelig en efterfølger til Inderst inde.
opfølgning ser besætningen af følelser blive overvældet af nye følelser, der slutter sig til deres holdet, alt imens værten Riley når og møder udfordringerne ved at være teenager."

"Mens Madame Web debuterer tidligt på året, har Sony gemt Kraven the Hunter til sidst på året.
sommer med denne installation i Spider-Verse, der drejer sig om Aaron Taylor-Johnsons Sergey Kravinoff, der stræber efter at blive den bedste jæger i verden. Med Russell Crowe og Ariana DeBose, vil denne film give os en mørkere superheltefortælling."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere