Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Skærmtid - februar 2024

Vi er tilbage og tjekker de nyeste film og tv-serier, der kommer til dine skærme i denne måned.

Audio transcriptions

"Januar startede 2024 med nogle fremragende og spændende nye film og tv-serier, der debuterede i biografer og på streamingtjenester, men hvordan ser februar ud til at fortsætte det tendens?
og lovende actionfilm, højt ansete dramaer, opfølgende sæsoner af elskede serier og endda en række dramatiserede biografier. Det er overflødigt at sige, at der er noget for enhver smag, så for at se, hvad film- og tv-fans har i vente i denne måned, så lad os dykke ned i en ny episode af Screen Time."

"Men før vi kommer dertil, en hurtig påmindelse om, at vi har baseret vores valg på en britisk udgivelseskalender, så sørg for at tjekke for nøjagtige lokale lister og datoer.
Fra Matthew Vaughn, manden, der gav os Kingsman og Kick-Ass, kommer Argyle, en ny thriller, der involverer en forfatter, hvis historier ser ud til at blive til virkelighed. Med en stjernespækket Henry Cavill, Sam Rockwell, Dua Lipa og mange flere, starter Argyle måneden med en med et brag."

"A Spy's Life lyder ikke så dårligt. Mystik, rejser, en hel del penge. Det er en attraktiv nok til at bringe to fremmede sammen, som pludselig får deres liv vendt på hovedet.
vendt på hovedet, da de skal udgive sig for at være et ægtepar på deres nye opgave.
Efter succesen med Super Mario Bros-filmen viser Illumination ingen tegn på, at de er på vej med en ny film."

"at stoppe, når de giver os Migration, historien om en andefamilie, der tager på det, der er en stor ferie til Jamaica, med Elizabeth Banks, Kumail Nanjiani, Danny DeVito og meget mere.
I denne animerede film bliver en ung dreng, der er bange for natten, taget med på en rutsjebanetur..."

"rutsjebanetur af et eventyr af ingen ringere end den fysiske legemliggørelse af mørket. Møde alle mulige andre skabninger, der udgør natten, vil Orion lære, at der ikke er noget at frygte end frygten selv.
En af de vigtigste begivenheder i hele Halo-historien er ved at blive filmatiseret."

"behandling, når Halo sæson 2 har premiere i denne måned. Hvis Reach falder, kan menneskeheden være dødsdømt, men med Master Chief ved sin side, har Jorden måske en chance.
Horror wrestling er lidt af en vanvittig industri, når man tænker lidt over det.
Den er fuld af mærkelige og til tider tragiske historier, men måske er der ingen af dem, der indkapsler disse temaer mere end historien om Von Erick-familien. The Iron Claw tager dig med gennem deres storhed og fald i en af A24's mest kritikerroste og bedst indtjenende film."

"film til dato.
Prequel-serien, som ingen vidste, at de havde brug for, fortæller os historien om John og Teds tidlige dage. Da berømmelsen ved at være en omvandrende, talende bamse tørrer ud, bliver Ted nødt til at at lære at leve i den virkelige verden, og han bliver også nødt til at få en uddannelse som han ledsager John til gymnasiet."

"En af de mest berømte musikere i verden, Bob Marley, overvandt en masse modgang i sit liv. One Love forsøger at indfange det, samtidig med at den giver biografgængerne endnu en chance til at lytte til de reggaehits, der gjorde Marley berømt. Kingsley Benedeer spiller Marley, med Lashana Lynch, James Norton m.fl. spiller sammen med ham."

"Velkommen til det offentlige domæne, hvor alt, hvad vi kan producere med elskede karakterer, er B-liste gyserfilm. Winnie the Pooh Blood and Honey 2 bliver fyldt med lige så meget gore som sin forgænger, bortset fra at Tigerdyret er med denne gang, for han er også blevet en del af det offentlige domæne."

"På trods af at ingen rigtig ønsker flere Sony Marvel-film efter floppet med Morbius, ser det ud til at at produktionsselskabet ikke har tænkt sig at sætte farten ned. Madame Webb fortæller historien om fire superheltinder, hvis leder kan se ind i fremtiden, og som må forhindre en skurk i at ændre historiens gang til det værre."

"Selvom den måske ikke har lige så mange begejstrede fans som Star Wars The Clone Wars, er The Bad Batch lader os fortsætte fra de dage med kloner og klankere, mens vi følger en troppes af soldater, der forsøger at overleve i en galakse, der ikke længere vil have eller har brug for dem. Dette er er også sidste sæson af The Bad Batch, så hvis du ikke har fået det med, er det nu."

"Constellation følger historien om Jo, en astronaut, der vender tilbage til Jorden, efter hendes seneste mission går katastrofalt galt, kun for at komme hjem og finde ud af, at dele af hendes liv er forsvundet. Apple TV-thrilleren skubber os til de mørkeste afkroge af rummet og den menneskelige psykologi."

"Kan Netflix bryde live-action-Avatars forbandelse? Det er usandsynligt, at de kan gøre det værre...
end M. Night Shyamalan under alle omstændigheder. Hvis du ikke er bekendt med den originale serie, er Avatar The Last Airbender foregår i en fantasiverden, hvor visse mennesker kan udnytte de elementernes kraft. Da Ildnationen tog over, havde verden brug for en helt, og efter at 100 år har to børn fra vandstammen måske endelig fundet ham."

"Shogun er baseret på bestsellerromanen af samme navn og tager os med til Japan i året 1600 ved begyndelsen af en borgerkrig, der truer med at rive landet i stykker. Den første to episoder af denne begrænsede serie lander i slutningen af måneden, mens vi har vente på, at de andre otte kommer hver uge."

"Med så mange spændende projekter planlagt i løbet af februar, skal du ikke glemme at også at vende tilbage om en måned for at se, hvad marts har i vente for film- og tv-fans."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere