Dansk
Gamereactor
Videos
F1 Manager 2024
HQ

F1 Manager 2024 - Video Preview

Vi har været hands-on med Frontier Developments 'kommende strategispil for at se, hvordan det er blevet forbedret og gentaget for at få det til at skille sig ud og udmærke sig ud over sin forgænger.

Audio transcriptions

"Vi har ofte svært ved at blive begejstrede for sportskampe, simpelthen fordi mange har tendens til at mod et årligt udgivelsesformat, hvor der kun er marginale forbedringer at finde hvert år. Der må dog være noget i F1-vandet, måske et ønske om at holde iterere og innovere ligesom sporten selv, fordi simulationsmestrene hos Frontier Developments har formået at skabe og introducere meningsfulde og spændende forbedringer til deres årlige F1 Manager-titler, og dette års spil, F1 Manager 2024, er deres tredje i rækken."

"serie, følger trop igen. Vi har haft mulighed for at dykke ned i lidt af F1 Manager 2024 som en del af en preview-session for at kunne teste og sætte mange af de nye funktioner i spil.
gennem vridemaskinen i et par timer. Mens der tydeligvis stadig er et par særheder, der serien har kæmpet med at rette op på lige siden starten, har dette spil den potentiale til at blive fantastisk, da de nye funktioner og systemer på mange måder ændrer spillet."

"Øverst på denne liste er Create a Team-spiltilstanden. Det er ikke noget nyt for simulation eller F1, da vi har set det brugt andre steder, men hvad det gør, er at smide en massiv nøgle i det simulerede arbejde og åbner dørene til nye personlige muligheder på samme tid. Du kan oprette et hold helt fra bunden. Du kan vælge din farve og dit navn, farveskema, logodesign, sponsorer, køreropstilling, design af racerdragt, hvordan bilen er bygget til at fungere. Hvis du kan komme i tanke om det, er du sandsynligvis nødt til at tage ansvar for den i denne tilstand. Det er uden tvivl meget at styre, men det er også meget behageligt at have fuld kontrol over et hold, og F1 Manager 2024 har alle de værktøjer, der skal til for at give dig at gøre dette. Men du er nødt til at være smart uanset dit budget, for hvis du vælger to veteraner kørere, vil begge forvente at vinde løb, og alt andet vil føre til frustration."

"og splittelse inden for teamet. Hvis du troede, at det at lede et sportshold med flere millioner pund var svært nok, så prøv nu at gøre det, mens du holder alle dine medarbejdere glade. Det er konceptet af det nye mentalitetssystem, hvor alle medarbejdere, inklusive dine chauffører, vil have en følelsesmæssig status, som ændrer sig afhængigt af, hvordan de bliver behandlet, og hvordan de præsterer, teamets præstationer, kontraktstatus, hvor meget de arbejder og så videre. Hvis forretnings- og ledelsesstress ikke var nok, så vil problemerne på løbsdagen uden tvivl skubbe til mange ud over kanten. Frontier mente tydeligvis, at spillerne havde det for let under et Grand Prix, da der nu er indført mekaniske fejl. I bund og grund er det sådan, at jo mere din respektive bildele, jo mere sandsynligt er det, at de går i stykker. Da du kun har en vis lovlig antal af hver del i løbet af en sæson, og man kan få flere på bekostning af bøder, må man nødt til at forsøge at få hver del til at holde så længe som muligt, men oftest er det kommer med en stor risiko og potentiale for en fejl, der kan afslutte et løb helt."

"Den mekaniske fejlfunktion, kombineret med creator team mode og den nye, mere detaljerede management-systemer betyder, at F1 Manager 2024 bliver et virkelig stort skridt fremad.
fremad for serien. Det er på ingen måde perfekt endnu, og vi bemærkede et par problemer med logoet og tilpasningspakken, som var lidt besværlige at bruge, og bilmodellerne under løb klipper igennem hinanden og generelt er klodsede, som det har været tilfældet med serien siden dens begyndelse. Vi forventer, at nogle af disse problemer vil blive løst."

"ud inden lanceringen, men ellers ser det ud til, at Frontier ønsker at få at overhale Codemasters med F1-serien her. Det er et niveau af detaljer i dette spil som de mere racing-centrerede serier ikke kan matche, og vi henviser ikke kun til simuleringselementer, men også hvordan kørerne og teamets medarbejdere taler sammen for at dele vitale oplysninger ved hjælp af deres virkelige modparters stemmer, for eksempel. Den bedste måde at beskrive dette spil og denne serie generelt er, at det er lavet til ægte F1-fans for at realisere deres drømme i motorsporten, og dette års udgave forsøger at tage det til et nyt niveau."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere