Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - juli 2024

Vi tager et kig på de største spil, der får deres debut i juli måned 2024.

Audio transcriptions

"Summer Game Fest er godt og grundigt overstået, og nu er vi i den stille periode af sæsonen hvor temperaturen stiger, og vi venter i spænding på Gamescom i slutningen af august.
Hvor juli ofte kan være meget ufrugtbar med hensyn til nye lanceringer, har vi i år en anstændig række lovende spil, der får deres debut, fra forventede udvidelser til fortælletunge spil."

"eventyr, til retro-samlinger og action-RPG'er, til forskellige sportsmuligheder og strategi oplevelser også.
Der er meget at se frem til i juli, så med det i tankerne, lad os dykke ned i dette næste afsnit af Games to Look For."

"Måneden starter med Nexons store action-shooter The First Descendant.
Dette spil handler om at slå sig sammen med venner for at bruge en samling kraftfulde figurer og våben til at ødelægge og overvinde farlige modstandere.
Det er den næste store titel, der bliver kaldt en Destiny Killer på grund af dens åbenlyse ligheder med Bungies MMO-shooter og åbner dørene i starten af måneden, juli."

"Den 2.
Det næste store kapitel i Square Enix' MMORPG tager spillerne med til et nyt kontinent for at sætte evnerne i to nye jobs på prøve.
Denne udvidelse bringer spillerne til Tyrells fantastiske kyster, hvor de kan blive viklet ind i nye konspirationer om, hvem der vil og bør blive den næste hersker over Tyrell."

"gyldne by, der ligger i landet.
Med nye dungeons, raids, nye udfordringer og en udvidet level cap er der lagt op til være en stor opdatering for fans af den langvarige titel.
Månedens mest voldsomme og seje titel, Angerfoot, handler om at bruge din vrede fødder til at sparke og trampe den kriminelle trussel i Shit City ud, alt sammen som en del af en hævnaktion."

"efter at en af de herskende bander stjal din værdifulde sneaker-samling.
Dette kaotiske, actionfyldte, dystre og enkle spil er ideelt for dem, der ønsker at få deres næste Hotline Miami-fix.
Leder du efter noget lidt mere nedtonet og afslappende denne sommer?
Hollow Pond's Flock er en god mulighed."

"Denne indie-perle handler om at udforske et farverigt og roligt land, mens man rider på en stor fugl, og dokumenterer og studerer det fugleliv, der kalder det sit hjem undervejs.
Det er en mere stabil og afslappende oplevelse at leve i nuet, og det vil uden tvivl være perfekt for dem, der leder efter noget, der minder om insektsnacks denne sommer."

"Solen går måske sjældent ned, men det betyder ikke, at sommeren ikke er et ideelt tidspunkt at sole sig på.
i lidt vampyrisk godhed.
Toadman Interactive ønsker at levere sin actionfyldte, samarbejdsvillige vampyrkraft fantasy Evil v Evil til juli, så fans kan løbe og skyde og bide og klø sig vej gennem horder af fjender uden nogen form for samvittighedskvaler."

"Målet med spillet er at finde frem til en grusom sektleders sande intentioner, Evil v Evil ser ud til at være det ideelle spil til at tilfredsstille din blodtørstige trang i denne måned.
Det polske kritikerhit Games tager os med på en tur til det 24. århundredes New York City i den kommende fordybende noir-thriller Nobody Wants to Die."

"Dette spil sætter spillerne i detektiven James Carras sted, mens han får til opgave at opklare mord på byens elite ved hjælp af sin kraftfulde rekonstruktionsenhed, der gør det muligt at ham at sætte dele af et gerningssted sammen for at finde hemmeligheder og spor, der ellers er skjult for det blotte øje."

"Eventyr- og krimifans vil uden tvivl have Nobody Wants to Die højt på ønskelisten.
Det er ikke altid nemt at komme væk på ferie i løbet af sommeren, men heldigvis er Micro Bird Games her for at tilbyde en løsning.
Indieudvikleren vil transportere spillerne til Alperne i deres kommende Dungeons of Hinterberg."

"Et action-adventure RPG, der handler om at udforske det omkringliggende område, dræbe farlige monstre og løse gåder for at erobre de komplekse fangehuller, som spillet stammer fra.
navnebror fra.
Med en slående kunststil, et glat snowboarding- eller bevægelsessystem og forskellige farverige lokaliteter at møde, vil du ikke gå glip af denne dejlige indie-titel."

"Det er blevet lidt af en trend at kombinere action-RPG-gameplay med at dræbe guder.
Det kan vi takke God of War for.
Folkene hos A44 Games giver deres eget unikke bud på formatet i Flintlock The Siege of Dawn, en titel, hvor spillerne skal overvinde guderne og deres hære af udøde."

"efter deres ankomst fra det store underjordiske.
Ved at kombinere den hurtige og højmobile action og Gnors færdigheder med evnerne din rævelignende følgesvend Enki, skal du her bruge magi og magt for at redde verden.
byen Dawn fra ødelæggelse."

"Nintendo kan tilbyde en række NES-, SNES-, GameCube-, Game Boy- og andre titler fra ældre formater via sit Switch Online-abonnement, men for dem, der leder efter en mere udfordrende oplevelse, der sætter dine speedrunning-evner på prøve, er der en titel, der står ud i juli."

"Nintendo World Championships NES Edition samler over 150 udfordringer fra 13 NES-titler og udfordrer dig til at slå dem så hurtigt som muligt og gøre dig fortjent til en plads på et globalt leaderboard.
Dette er virkelig en speedrunners drøm."

"Amerikansk college-fodbold er ikke særlig populær uden for USA, men det betyder ikke, at at dette spil ikke er overbevisende alligevel.
Efter mange års ventetid udnytter EA igen college-scenen til at skabe et Madden-lignende spil.
sportstitel med de mest lovende atleter fra morgendagens NFL."

"Dette spil, som kun kommer til konsoller, vil tage spillerne med til nogle af de største og mest spændende college-stadions rundt om i USA for at spille som atleter fra 134 tilgængelige hold.
Capcoms næste store spil vil transportere spillerne til Edo-perioden i Japan for at opleve en usædvanlig hybrid af hack and slash-action og strategisk tower defence."

"Kanitsugami Path of the Goddess handler om at bruge en maskeret helt til at forsvare den lysende gudinde af bjerget, mens hun renser korruption og befrier den plagede fauna og lokalbefolkningen fra dens kløer.
Med en Game Pass-lancering på dag ét er dette bestemt en titel, du skal tjekke ud, hvis du har adgang til abonnementet."

"Fortsættelsen af Frontiers simulationsserie giver igen spillerne til opgave at påtage sig rollen som teamchef i Formel 1-verdenen.
Forventes at lede teamet og træffe afgørende beslutninger om bilens udvikling og økonomi, kører, personale og strategier på løbsdagen, handler dette spil om alt det, der foregår uden for banen."

"beslutninger og udfordringer, der er forbundet med at drive en F1-organisation.
Dette års udgave tilføjer et par ekstra mekanikker og systemer for at gøre dit liv en lille smule lettere.
sværere, herunder personalets og kørernes moral og mekaniske fejl.
Det er overflødigt at sige, at man ikke skal forvente en gratis tur i år."

"Strategi-overlevelsesopfølgeren er endelig klar til at gøre sin ankomst.
Folkene hos 11-Bit Studios er klar til at tage spillerne med til en jord 30 år efter en apokalyptisk snestorm, hvor målet er at opbygge en blomstrende, og endnu vigtigere, overlevende by, der kan overvinde udfordringerne og kravene til begrænset vandforsyning og mad, temperaturer under frysepunktet og modstridende fraktioner, der ofte er på nakken af hinanden."

"strube.
Hav en nem dag med denne kommende og barske efterfølger.
Så er vi færdige med endnu en måned med spil, vi skal holde øje med.
Husk at vende tilbage om et par uger, når vi ser, hvad august bringer til bordet for gamere over hele verden."

Previews

Games To Look For - juli 2024

Games To Look For - juli 2024

Screen Time - juli 2024

Screen Time - juli 2024

Games To Look For - juni 2024

Games To Look For - juni 2024

Screen Time - juni 2024

Screen Time - juni 2024

Prison Architect 2 - Video Preview

Prison Architect 2 - Video Preview

F1 Manager 2024 - Video Preview

F1 Manager 2024 - Video Preview

RKGK - Video Preview

RKGK - Video Preview

Hades II - Video Preview

Hades II - Video Preview

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Alien: Romulus - Behind the Scenes

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere