Dansk
Gamereactor
Videos
Hello Kitty Island Adventure
HQ

Hello Kitty Island Adventure Interview: Alt om den nye dyrelivssimulering til Switch

På Summer Game Fest i sidste uge i L.A. fik vi lov til at spille Hello Kitty Island Adventure på Switch og tale med Sunblinks spildirektør Tom Blind, men vi kunne ikke sige noget før i dag, hvor den nye version netop er blevet annonceret på Nintendo Direct. Her er alt hvad du kan forvente af den eventyrlystne livssimulator under Sanrio-licensen.

Audio transcriptions

"Hej venner, vi er i LA til Summer Game Fest, og vi tager et kig på et meget spændende annoncering. Dette spil er udgivet på andre platforme tidligere, og nu bliver det udgivet på Switch, hvor jeg tror, det vil føles som hjemme. Mange tak, fordi du ville være med. Hvad kan du fortælle os om oplevelse, den sociale eventyroplevelse, som I har med Hello Kitty? Hello Kitty Island Adventure er det, vi kalder et hyggeligt spil."

"hvilket betyder lav stress, en slags afslappet, bare have det sjovt slags oplevelse, men vi har også blandet det med adventure-gameplay, så der er en åben verden med masser af gåder og quests og forskellige typer af eventyrspil at deltage i, så det er en slags mash-up af to forskellige genrer, som jeg synes passer rigtig godt sammen. Jeg tror, det fremgår af titlen allerede, du har Island og Adventure. Lad os tale om Island, lad mig sammenligne det med Animal Crossing. Hvad er det for nogle sociale aktiviteter, som du får her? Hvilken type figurer vil du møde, og hvordan kan du socialisere med dem? Så socialisering med karaktererne i spillet er faktisk en central del af gameplayet, så det inkluderer Hello Kitty og hendes mange Sanrio-venner, og hver af dem kan du lave gaver til, give gaverne til dem for at øge dit venskab med dem, og ved at gøre det kan du faktisk nye historier, nye quests, nye områder at udforske, nye gåder at løse og det er den centrale drivkraft for, hvordan du oplever spillet. Hvad med f.eks."

"steder og den tilpasning, du kan bruge til at bygge dine ting op omkring dine ø? Så øen har otte unikke biomer, alt fra en kyststrækning resort til et undervands-lignende Atlantis-område til en lavafyldt vulkan, så de er meget forskellige og fulde af unikke karakterer. Du er nødt til at gå gennem hele øen for at finde disse forskellige figurer og møde dem, så du kan opgradere dit venskab med dem og få adgang til mere indhold. Og så giver de missioner, så du kan gå ud og udforske og finde flere af dem, eventyrlignende gåder og ting at løse? Det er rigtigt, der er et mysterium."

"over hele øen om, hvorfor den blev forladt og gik i forfald.
og så er du på en mission for at prøve at reparere det hele og opdage den sande hemmelighed bag øen, og hvorfor den er, som den er. Så ved at møde karaktererne og udforske disse biomer, kan du fortsætte den søgen og løse mysteriet. Hvilken type gåder kan vi forvente at løse her?
Der er en række forskellige slags gåder fra simple logiske gåder til platforms-udfordringer, løb, der er mange spil, hvor du gør som matchning og den slags, så der er stor variation. Hvem er du i spillet?
Hvem er spilleren i spillet? Er det Kitty eller en anden karakter, der du selv tilpasser og skaber? Så det er rigtigt, det er en karakter, som du skaber helt selv i begyndelsen af spillet. Det er en karakter, som kan antage mange forskellige kropstyper, så den smelter sammen med de andre figurer."

"i Sanrio-universet, men vi har katte, hunde, fugle, kaniner og endnu flere som arter, som du kan indtage rollen som og tilpasse på en række forskellige måder.
forskellige måder. Hvad kan du fortælle mig om konverteringen af projektet til Nintendo Switch? Dette er den meddelelse, som I udsender også på Switch, det kom fra Apple Arcade, hvis jeg har ret. Hvad kan du fortælle mig om den proces, og om der er store forskelle, som vi kan finde i denne nye version? Jeg tror, at den store nyhed her er, at den vil indeholde alt det indhold, der allerede fandtes på iOS. Hello Kitty-øen Adventure vil være et komplet spil, og der vil ikke mangle noget. Er det en singleplayer adventure-oplevelse, eller har I også en eller anden form for multiplayer-funktion i det? Så spillet er faktisk fuldt ud multiplayer, du kan når som helst invitere en ven ind i dit spil, og de kan deltage i alle de forskellige aktiviteter med dig, fra at spille minispil til at samle genstande, De kan endda indrette deres egen plads på din ø og dekorere den på deres egen måde."

"måde. Og når vi spiller multiplayer, er der så nogen progression i det eller nogen måde spillerne kan engagere sig yderligere i multiplayer-oplevelsen i lange løb? Helt sikkert, ligesom med Sanrio-vennerne i spillet kan du også opgradere dit venskab med dine venner i den virkelige verden, så når din ven kommer ind i spillet, deltager I i aktiviteter sammen og opbygger et venskabsniveau og låser op for belønninger og evner hos hinanden. Så for eksempel når din ven har sluttet sig til din ø, kan du måske bevæge dig hurtigere rundt i verden eller samle ting sammen og få kopier af dem."

"genstande, fordi I har opgraderet jeres venskab nok til at gøre det. Og det er kun online, ikke lokalt, vel? Det er rigtigt, det er online. Og fortæl mig om brugen af licensen, og hvordan I bruger Hello Kitty-licensen her og hvad fans kan forvente af den side af sagen. Vi var meget begejstrede for at arbejde med Hello Kitty-brandet, og Sanrio har været en helt fantastisk partner og arbejdet med os for virkelig at gøre det til en magisk oplevelse. Vi får faktisk lov til at bruge en masse forskellige figurer fra Sanrio-verdenen, ikke bare Hello Kitty eller endda nogle af de mere kendte som selvfølgelig My Melody og Badtz-Maru, men vi har været i stand til at få en masse andre figurer som Hello Kittys familie, Cinnamoroll og alle hans venner og integrerer dem også i spillet. Vi har endda Aggretsuko fra Netflix serien. Ja, ja, hun dukker også op, hun er en af de venner. Jeg er endnu mere spændt, endnu mere spændt nu. Helt sikkert, ja, ja, hun er helt sikkert en fanfavorit, og hun laver måske eller måske ikke noget af sin metal-karaoke på visse tidspunkter i løbet af kampen. Okay, det lyder fantastisk. Hvad kan du fortælle mig?
om udgivelsesdetaljerne? Jeg ved ikke, om I har dem færdige på nuværende tidspunkt."

"endnu, men hvad kan du fortælle nu? Vi er stadig ved at færdiggøre alle detaljerne, men det vil være eksklusivt for Switch i 2025 til konsoller. Tusind tak for din tid, nyd showet. Også mange tak, det var en god snak."

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere