Dansk
Gamereactor
Videos
Wrekless
HQ

Det er en social, brugerskabt skøjteløb åben verden: Wrekless Interview

På The Mix presents Guerrilla Collective på Grammy Museum i DTLA fangede vi kreativ direktør Mike Uy for at lære alt om Wrekless, en indie, men ambitiøs og omfattende open-world skater baseret på et kraftfuldt skabelsesværktøj.

Audio transcriptions

"Det er så dejligt, at The Mix er tilbage på Grammy Museum i endnu et år efter sidste år. Vi gik glip af en masse kampe, som vi virkelig havde glædet os til i år, og det første spil, vi kigger på, er Wreckless. Tusind tak til jer for at slutte dig til os, Mike. Du har noget meget friskt, meget anderledes til både skate, open verden og elskere af verdensopbygning. Hvad kan du fortælle os om det? Helt sikkert, du ved vi ønskede at skabe en slags fuldt online-univers, komplet UGC-actionsport verden, et socialt spil, du ved multiplayer online med minispil i parkerne."

"Du kan bygge lige den park, du har lyst til. Du kan bygge en park bare for sjov.
Du kan bygge en park omkring et løb, en skattejagt, et trick. Du kan bygge en stor nedkørsel, lige hvad du har lyst til. Det kan være, det kan endda bare være socialt, ikke? Men det vigtige for os var at lave et spil for alle. Så hvis du er en skater spiller, en actionsport-spiller, så har vi bygget et førsteklasses actionsport-gameplay."

"Du ved, skøjtekontrol med to pinde. Også en slags overmenneskelige kræfter.
ligesom NBA Jam. Så du kan gøre mere end almindelige skøjtespil. Du ved, du kan klatre op ad vægge og svæve gennem luften, og du ved, spinne hurtigere og hoppe højere og den slags ting. Men du er nødt til at opbygge turboen til det. Men så er der også bygningssiden. Så vi ville have spillere, så alle spillere kan lave så mange af deres egne parker, som de vil. Forskellige størrelser, forskellige baggrunde, forskellige typer. Og alt dette deles automatisk med de andre spillere gennem en verdensbrowser, lidt ligesom en Roblox, ikke? Så du ved, du er man deler, man hopper rundt, man kan like hinanden, man kan like hinanden andres parker. Du kan optage linjer af dig selv, som er, du ved, de er ligesom 3D-hologrammer af dig, der laver tricks, skater, kører ræs, eller hvad det nu er. Og så udgiver du det. Alle andre kan se det, prøve at lave deres eget, gøre det bedre end du gjorde, og også udgive det. Og når man ser hinandens replikker, tjener man point. Når I spiller i hinandens parker, tjener de mennesker, der har bygget parken point. Selv når man spiller et multiplayer-spil, optjener man point. Og så får der har bygget parken, optjener point. Og hvis du er med i en gruppe, kan din partimedlemmer del i pointene. Så vi prøver at gøre det så socialt som muligt."

"muligt, og prøver at få den ene hånd til at vaske den anden. Så de mennesker, der bare vil bygge, de kan gøre det og se folk spille og få feedback fra deres spillere og sige, okay, så laver jeg de ændringer for jer, ikke? Og for de mennesker, der bare ønsker at skate, kan de gå på opdagelse med deres venner, deltage i fester, spille PVP, spille multiplayer, hvad end de vil, og gå ud og interagere med parken bygherrer og sige, hey, kan du gøre det her? Kan du lave denne ændring? Så vi vil bare gerne have den fællesskabsfølelse, som er en del af skatermiljøet."

"kultur generelt. Hvis du nogensinde tager i en skatepark, er det ikke konkurrencepræget. Det er som om alle hepper på hinanden. Sådan, hey, du lavede det trick. Det tog fem forsøg, men fantastisk. Og derfor vil vi gerne have den følelse, men ikke kun med skatere, men også hos bygherrerne. Så det er som om, at hvis du er bygherre, og du er og ser folk skate, og du tænker, ah, de laver ikke helt det spring, lad mig sætte en fartforøgelse på her, eller lad mig gøre rampen lidt større, eller hvad det nu er. Og så kan du se dem lykkes. Og så gemmer du det og, du ved."

"Det lyder som en hel masse ting at gøre for et indiespil.
Ja, det er det.
Hvis jeg gætter rigtigt, er værktøjet centrum for det hele.
Ja, det er det."

"Det er nøglen til, at det fungerer, og at I ikke er som et triple A-spil.
Helt korrekt. Så intet i spillet, alt i spillet, som vi bygget som designere, er bygget med det samme værktøj, som vi giver til spillerne.
Så alt, hvad vi har bygget, kan du kopiere, du kan lave din egen version, du kan kan ændre det. Det er et meget kraftfuldt værktøj. Og som jeg sagde, det har, du ved, spilproducenter i det. Det har platformselementer som, du ved, ting, der gør du hopper, ting som portaler som i spilportalen, du ved, som ting der gør dig hurtigere, ting, der hjælper dig med at rengøre væggene, eller hvad det nu er, og skinner, der kan tilpasses, alt muligt. Det er rigtigt. Så værktøjet er nøglen, fordi det giver bygherrerne mulighed for at bygge gameplayet til spillerens behov. Det er rigtigt."

"Og man kan gøre det iterativt. Du kan gøre det i realtid. Så det kan du være, disse fyre lige her, lige nu, er i en park sammen, hvor en af dem er bygger, og den anden skater på den. Det er rigtigt. Og så er det faktisk sådan, som spildesigner er det så meget hurtigere at bygge, når man har folk tester undervejs. Det er rigtigt. Så du tænker, hey, det virkede ikke."

"Lad mig ændre det, du ved. Og så er det ideelt, hvis vi får den klistrede fællesskab, vi ønsker, så vil folk være i stand til at opbygge mere indhold, end vi kunne nogensinde kunne bygge, og som du siger, kan jeg som lille indie ikke lave 100 niveauer, ikke? Vi lancerer med 15, og vi håber, at I..."

"bygger 1.000. Det er rigtigt. Hvordan adskiller det sig, når du går fra mere af den åbne verden, som, du ved, at optage dine replikker, dele dem, få nogle sociale feedback til de mere specifikke og måske mindre minispil?
Ja, det er rigtigt. Jeg mener, minispillene kan være store, ikke? Jeg mener, hver park kan have et af hver type minispil, og den kan være lige så stor, den kan være den store park, eller den kan være den lille, men nogle gange hjælper det helt sikkert at få minispillene til at være meget begrænsede og enkle og lette at fordøje. Men nogle gange vil man gerne have en stor, der er som et downhill-løb, der tager 15 minutter, ikke?
Så det kan være begge dele, men der er helt sikkert nogle, nogle gange er en mindre en meget stram og elegant, og når man går derind, ved man straks, hvad man skal gøre."

"gøre. Du spiller spillet, og du går, og det tager 30 sekunder eller et minut, og så går du et andet sted hen. Men så bliver en eller anden park til en by på 25 byblokke med alle mulige påskeæg, som man kan udforske, og det er op til spilleren, fordi det tager lang tid, ikke? Så... Hvad er status på projektet? I er udgiver i år, hvis jeg har ret? Ja, vi udkommer til efteråret, så september, oktober. Vi har ikke valgt en præcis dato, men det er nogenlunde."

"Selv om det er ret forskellige spil, hvordan har du det så med, du ved, udkommer før Skate, og at Skate også får noget hype? Vi har lige set det på Summer Game Fest Live. Jeg mener, vi er helt oppe at køre, helt ærligt. Vi er alle sammen skate spillere. Vi er alle ekstremsportsspillere. Jeg mener, vi har folk der har kørt BMX, snowboard, old hawk games, selv scooter games. Jeg mener, vi er alle sammen interesseret i den slags. Så vi er alle skatespillere. Vi vil spille deres spil. Og når alt kommer til alt, er der plads til os alle sammen, ikke?
Der er ikke kun én shooter. Der er ikke kun ét racerspil. Der er ikke bare ét af alting, vel? Så jeg tror, der er et sted."

"for den slags skatespil, som er den traditionelle form for simulering. Og så er der plads til... Vi er lidt mere videospilagtige og sjove med det, ikke? Og jeg tror, at på den lyse side er ingen af dem bliver så dyre. Så du kan få begge dele. Helt sikkert. Jeg må sige, at det er helt, 100% skate-filosofien om at dele og skabe og dele dette verden. Jeg mener, vi byder det velkommen. Mere opmærksomhed på genren er godt for alle."

"os alle. Og jeg tror ikke, at de andre spil, XL eller Session, har heller ikke har skadet tingene, forstår du? Så det er rart for alle at have valgmuligheder.
Ja, okay. Det er fantastisk. Så held og lykke med udgivelsen, Mike. Tusind tak til dig for din tid. Det ser godt ud. Reg, lad os gøre det. Jeg sætter pris på det. Ja, ja. Rigtig godt. Tak for det."

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere