Dansk
Gamereactor
Videos
Volgarr the Viking II
HQ

Den legendariske kriger vender tilbage - Volgarr the Viking II Interview

Vi fangede Digital Eclipse for at tale om indie-efterfølgeren, og hvordan holdet gør den udfordrende serie mere tilgængelig uden at spare på dens ikoniske sværhedsgrad.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen, velkommen tilbage til Gamereactor. Vi er stadig på The Mix, og jeg står lige her foran Volgarr the Viking II-standen sammen med Calvin fra Digital Eclipse.
Grunden til, at jeg ville se på Volgarr, er, at jeg har fået lidt information på forhånd for at lære lidt om dette spil, og det ser ud til, at du gør nogle virkelig imponerende og spændende ting med efterfølgeren, så giv mig en oversigt."

"Hvorfor skal folk glæde sig til Volgarr the Viking II?
Det er jo omkring et årti siden, det første spil udkom, og jeg ved, at mange mennesker har ventet på en efterfølger, så vi har lagt meget hjerteblod i at gøre dette spil til en ægte fortsættelse af det første og være tro mod alle de udfordrende grundpiller, som vi havde i originalen.
Men vi har taget en masse feedback fra originalen til os for at gøre det lidt mere indbydende for nye spillere, folk, der måske ikke er så vilde med udfordringer, så folk, der kan lide det originale spil og dets udfordringer, stadig får alt det og mere til."

"Men folk, der er nye i det, måske ikke er så bekendte, måske blev afskrækket af det oprindelige spil, nu er der nogle nye funktioner, som de vil se, når de spiller spillet, de vil gøre det lidt mere indbydende, og vi håber bare at åbne det op for et meget større publikum, end vi havde i første omgang.
Det er 10 år siden, Volgarr har været der, og vi håber, at vi kan ramme et nyt publikum med denne gang.
Fortæl mig lidt om den slags tilgængelighedsmuligheder, som du har lagt ind, du ved, ikke nødvendigvis tilgængelighed, men mere bare mindre krævende, skal vi sige, ikke?
Ja, så en af de store ting, vi prøvede at arbejde med, var ideen om ikke at tvinge folk til at genstarte spillet helt, hvilket var en stor ting i det første spil, så vi har tilføjet flere checkpoints og punkter, hvor man ligesom kan tage en pause, mens man spiller, og hvis man dør og kommer tilbage, behøver man ikke at gå helt tilbage til begyndelsen af niveauet for at fortsætte med at spille."

"Og hvis du løber tør for liv, har du nu et fortsæt-system, som ikke fandtes i det første spil, og nu kan du faktisk vælge at fortsætte og starte i den verden, du er i, i stedet for at gå hele vejen tilbage til begyndelsen.
Så bare små ting som det tror jeg vil hjælpe spillere, der måske var frustrerede over det første spil, med at få det lidt sjovere med dette.
Og hvad med de smiskere derude, hvad med de folk, der kan lide udfordringer og at blive presset til det yderste, hvad gør du i Volgarr the Viking 2 for at, du ved, opmuntre dem til at gå hele vejen?
Absolut, ja, så de samme checkpoints, som jeg lige har talt om, hvis du virkelig er sikker på, hvordan du spiller, kan du bare gå videre og bryde dem, når du går igennem, du får en skattebelønning, og de giver dig flere liv, hvis du vil, men det betyder, at du ikke kan gå tilbage og bruge det checkpoint, hvis du dør og ender med at få brug for det."

"Den måde, spillet slutter på, er faktisk også knyttet til, hvor godt du spiller og præsterer, så hvis du ender med at bruge mange fortsættelser undervejs, får du ikke den bedst mulige slutning, men hvis det lykkes dig at komme igennem spillet med meget få fortsættelser, får du måske endda adgang til en hemmelig bane og en boss, som du ikke ville have haft adgang til, hvis du endte med at få brug for den.
Så det opfordrer dig bestemt til at spille godt og dygtigt, og hvis du kan spille dygtigt, kan du faktisk låse op for alt, hvad spillet har at byde på."

"Og der er gået 10 år siden det oprindelige spil, hvordan har Volgarr selv ændret sig? Hvordan er denne version af Volgarr mere magtfuld sammenlignet med den oprindelige version?
Han er faktisk omtrent lige så stærk, men han er ældre nu, så han har lidt gråt hår, han har mange af de samme bevægelser og lidt flere, men han er bestemt ikke en stærkere person i det perspektiv. Han er stadig Volgarr, men du vil bemærke, at de ting, vi tilføjer i spillet, på en måde hjælper ideen om, at Volgarr er lidt ældre nu, han er ikke så frisk, som han plejede at være, men udfordringerne er der stadig."

"Nu kommer Volgarr the Viking 2 faktisk relativt snart, ikke? Fortæl mig om, hvornår det kommer, og hvilke platforme vi kan se frem til at spille spillet på.
Absolut, ja, Volgarr the Viking bliver tilgængeligt den 6. august, og det kommer ud til alle de store platforme PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series, Steam, GOG, Nintendo Switch. Vi får det hele på bare et par måneder.
Sørg for at tjekke det ud, det er næsten her, du vil ikke gå glip af dette, især hvis du kan lide udfordringen, for der er masser af det her. Men ja, dette har været Volgarr the Viking 2, hold øje med din lokale gamer-redaktør for at få mere information om spillet. Tak skal I have."

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere