Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Summer Game Fest Swag taske unboxing og unbagging

Vi tager et kig på nogle af de godbidder og swag, som vi fik i løbet af vores tid i Los Angeles for Summer Game Fest.

Audio transcriptions

"Okay, velkommen til vores loft i LA. Flot baggrund. Baggrunden er ikke vigtig nu. Det, der er vigtigt, er alle de ting, vi ikke vil være i stand til at tage med tilbage i vores fly, for det er bare meget plads, mange ting og nogle rigtig fine ting, nogle af de andre ting er vi ligeglade med, men vi ved ikke, hvad vi skal gøre med det. Måske kan vi, jeg ved det ikke, give det væk. Måske det er, det er også værd at sige, før vi går videre, vi optager dette forud for vores sidste dag, så det er sandsynligvis slet ikke, det viser bare mængden af tatoveringer på mange måder, som man får udleveret ved disse arrangementer men nej, vi vil vise dig det. Vi har en masse, så hvad vil du starte med?
med, Dov? Jeg synes, vi skal starte med tasken. Vi har en hver, som du så, da vi fik akkreditiverne, fik vi alle en billet. Så hvad er det? Det er en billet."

"Det er en lille minifigur af Discord Nitro. Jeg prøver at hive den ud i en fart. Det er en håndboksning, verdenseksklusiv, verdenspremiere.
Det er sådan, vi gør det, du ved. Så er vi i gang. Igen, det er en masse emballage til bare én lille fyr. Åh, sådan, han falder ud. Sådan, Discord Nitro. Hvad siger du til det?
Du er sød, ja. Så sidste år havde de ikke så mange swag bags, så du skulle være rigtig hurtig og vide, hvad man skulle have, ellers ville man gå glip af det."

"Hello Kitty. Hello Kitty, og det her er faktisk en Hello Kitty-double whammy, tro det eller ej.
Hello Kitty Island Adventure, nogle solbriller, nogle klistermærker. Noget af dette er under embargo. Jeg mener, hvis vi taler om spillet, er det vel bare Hello Kitty licenser. Vi har faktisk set et par af disse ting, så vi har, jeg ved ikke, jeg tror, det er, måske et klistermærke, jeg er ikke sikker, men en Hyper Light Breaker-ting."

"Så du det spil? Ja, jeg har set det. Vi taler mere om det en anden dag. En IM8-bit ting, nogle, jeg tror også, det er klistermærker. Nogle Monster Hunter Wild-ting og, åh, UFO 50 som ja. Det er et underligt lille indiespil, jeg fik lov at spille. Har du lyst til at tale om det? Masser af ting. Delta Force, så du har det her. Det er interessant, for du har dette i stroppen taske, og jeg har den her, du kan holde den, okay. Det er, ja, klistermærker. Klistermærker er trendy i år, men jeg fik også denne hat, som jeg kan, og denne taske, som er virkelig, virkelig mærkelig. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal bruge den. Det er ligesom, jeg mener, det lyder militært, når du går som, kluk, kluk, kluk, kluk, kluk. Jeg vil vædde med, at de ville lukke dig ind i YouTube-teatret med den."

"Ingen dårlige tasker. Læg den på jorden. Jeg mener, der er noget indeni, men jeg ved virkelig ikke...
hvordan jeg skal åbne den. Måske. Åh, ja, ja. Flere ting. Dette er faktisk valuta. Dette er faktiske valuta, du får i spillet. Så bare for en sikkerheds skyld. Endnu en pakke. Bare i tilfælde af, at vi ikke fik stroppetasken, fik vi flere klistermærker, og det her er fint. Det er som en kunstbog eller sådan noget. Som en kunstbog eller sådan noget, præcis, og ja, jeg vil ikke pakke det hele ud, men du ved, nu jeg er i gang med at tale om militær, kan jeg også fortælle dig, at jeg var hos Treyarch. Det vil sige, hos Treyarch fik jeg, hvad kalder man det her? Beanie? Bonnie? Beanie? Denne hue, som er er ret sej. Jeg vil give den til min bror. Nævnte de faktisk, hvad navnet på fraktion er? Eller er det redigeret? Det er redigeret, og vi taler om Xbox-showcase et andet sted, men jeg kunne ikke lide, at de hele tiden sagde Activision og ikke Treyarch. Det var Treyarch under denne spil, men under den officielle fremvisning sagde de hele tiden Activision. Jeg ved godt, at det er sådan, de kalder det Cerberus i nogle af de gamle spil. Jeg ville bare ikke være i stand til at sige det. Jeg har ikke hørt det, og så fik jeg den mærkeligste skjorte nogensinde. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal bære den, for at være ærlig. Den så cool ud, da jeg åbnede den, men det er en mellemstørrelse. Det er en børnetrøje, Og nu det der. Den skulle sidde heroppe, og jeg følte mig meget underlig. Jeg ved ikke, om jeg vil bruge den, som pyjamas eller sådan noget. Det var virkelig underligt. Det var det eneste, vi fik hos Treyarch. Jeg havde denne Tetris jubilæums ting. 40 år, tillykke med fødselsdagen, Tetris. Det er en rigtig flot hat. Dette er en virkelig flot hat. Og så fik jeg det her krus, som kan spilles. Ja, det har en USB-C-oplader, og så kan man drikke kaffe, latte macchiato, pistacie, selvfølgelig. Og så kan man gøre som sådan her, og så behøver man slet ikke at tage på arbejde. Og selve tasken er virkelig flot med alle de..."

"Til alle tote-elskere derude, endnu en tote-taske til samlingen. Ja, ja, ja, ja.
Lad os fortsætte med denne officielle swag bag. Lad os få sokkerne af vejen. Åh, sokkerne.
De officielle Summer Game Fest-sokker i år. Vi fik et par sidste år. Jeg kan se, at det er en ny model. Det er en ny version, en ny kollektion, du ved, forår, sommer 2024. Nå, men det er den meget gode kvalitet værd. Ja, det er det. Så de kommer med mig hjem. De var dog meget små, så jeg måtte give dem til min dame. Og så nogle Netflix-spil-sokker, som Netflix har et absolut hit på Summer Game Fest i år, så. Når man tager dem på, har de en lyd."

"Har du prøvet det? Præcis, du siger, ba-boom. Jeg har faktisk ikke kigget i kassen endnu, men der står at det er et Standium-hovedtelefonstativ. Så vi tager et hurtigt kig. Jeg står stadig. Samsung Gaming.
Samsung Gaming plastik. Ja. Jeg vil ikke samle den. Phantom Blade Zero, fra Folk Over S-spillet. Barberblad, eller? Jeg tror bare, det er... Åh, se, der er en... Åh, demo-kontrol."

"Det er interessant. Men nej, ja, nogle illustrationer, ser det ud til. Postkort. Ja, ja. Jeg elsker den fyr.
Elsker kung fu. Elsker ham. Første efterkommer. Vi kan lave lidt af en First Descendant double whammy her, Er det det? Jeg tror, det her... Er det et iPhone- eller iPad-etui? Det tror jeg, det er, ikke?
Det er interessant. Det er lidt af en... Det er risikabelt, fordi, du ved, størrelsen ville være... Ville være forskellig fra hver..."

"Ja, jeg har heller ikke en iPad, så det er ikke noget, jeg kan bruge til så meget, men det er cool alligevel.
Vi holder fast i det med First Descendant, for de sendte mig også hjem med en termokande fra min aftale.
Det er faktisk ret interessant for mig, for der er lidt af en historie om termokander på Summer Game Fest, for da jeg sidste år fremviste Alan Wake 2 her, var det meningen, at jeg skulle have en termokande, men Remedy fik dem alle konfiskeret af tolden, så jeg fik ikke min termokande, men i år har jeg fået en."

"Så... Termokander er de nye krus, som var de nye t-shirts i videospilindustrien. Vi fik alle sammen t-shirts i starten, sorte t-shirts med logo, så fik vi alle krus til kaffe, og så fik vi alle termokander.
i de sidste to år, tror jeg. Ja, og hvad angår First Descendant, så sendte de også en fin lille vifte, du ved. Den virker! Den er USB-drevet. Meget nyttig til LA, når det er varmt, især."

"Jeg er fan af din ventilator, og du har været meget varm her. Det har faktisk været køligt, men for ham var det omkring 40 grader, så ...
Og til sidst fik vi endnu en lille Hyper Light Breaker-nål og nogle Netflix-nåle, som vi har, ja, et par forskellige spil.
Jeg tror, et af dem er Arranger."

"Arranger?
Øverst til højre.
Sådan er det! Dejligt spil. Vi taler om spil, men absolut dejligt Nintendo-agtigt spil.
Og der er den egentlige swag bag, og igen, det er ligesom en stor taske, tror jeg, så værsgo. Her er den egentlige swag bag til Summer Game Fest, og jeg har nogle andre godbidder, som jeg hurtigt vil vise jer. Monster Jam Showdown-hat, En rigtig trucker-kasket med sådan en bagpå, du ved, så..."

"Det er ikke for varmt for dig, vel?
Du kan sætte ventilatoren her på bagsiden, sådan her, og den vil gå igennem.
Jeg har en Yeti termokande af høj kvalitet her, mærket med New World Aeternum, så den er ret cool.
Det er en termokande af meget høj kvalitet, men jeg er ikke sikker på, at jeg kan få den med hjem."

"Den er ret stor. Vi får se.
Jeg har det faktisk allerede dårligt med alt det her.
Og for at blive i Amazon-temaet fik jeg også en dejlig, dejlig notesbog fra Throne & Liberty.
Det ser godt ud."

"Det er virkelig en lille notesbog af høj kvalitet. Du ved, med farvede sider og det hele, så flot.
Og så er den sidste ting fra mig, dobbelt whammy fra folkene hos Reflektor i forbindelse med Unknown 9 Awakening.
De laver en slags multimedietilgang til deres spil.
Det vidste jeg ikke."

"Ja, så det handler ikke kun om spillet. De har tegneserier, de har alle de her forskellige ting, måder at fortælle historien på, og det hele er tematisk forbundet.
Og spillet udkommer i... Jeg tror ikke, de har sat en dato, men det er senere på året.
Men du kan allerede begynde at opleve historien med tegneserien."

"Lad mig vise det. Lad mig vise det. Ja, det gør jeg.
En rigtig god lille tegneserie.
Og de har mange planer. De har endda podcasts, som de har lavet.
En hel sæson af podcasts er allerede ude."

"Og, du ved, det er hovedpersonen i spillet fra Unknown 9 Awakening, der spilles af heksene, Anya Chilotra.
Ja, og hun er faktisk lokal for mig.
Hun er født i Wolverhampton, hvor den fodboldklub, jeg støtter, holder til.
Så cirklen er sluttet."

"Sidste ting fra mig, faktisk, for at holde fast i Unknown 9-temaet.
Jeg fik også dette fra dem.
Først og fremmest er tasken dejlig.
Jeg er ikke sikker på, hvad jeg vil gøre med den, hvis den overhovedet kommer tilbage til mig."

"Men det er en fin lille taske.
Og så en pung.
Så det er en okay pung, du ved, det er en okay kvalitetspung.
Jeg havde en anden pung, men jeg kan ikke vise dig den."

"For at være helt ærlig har vi nok brudt en masse embargoer med hensyn til...
Nej, vi har ikke offentliggjort det endnu.
Jeg vil sige, at emnerne her slet ikke er under embargo.
De vedrører licenser og spil, som vi ikke kan tale om endnu."

"Men jeg vil sige, at alle og enhver har optaget det her allerede.
Så du kan også vise den.
Skal jeg gå ud og hente den?
Ja, det gør jeg."

"Verdenspremiere på den fortrolige Kim Is Gonna Kill Us-ting.
Spol frem til Ben.
Så alle ved, at det kommer.
Dragon Ball."

"Dragon Ball Sparkling Zero.
Jeg har kaldt den Sparkling Zero på grund af farven.
Ja, det samme her.
Gnistrende.
Jeg synes personligt, at Sparkling lyder bedre, men jeg er ikke en Dragon Ball-fyr."

"Det er ligesom med lightning og lightning.
Lyn lyder som...
Jeg vil ikke vise dig dette kort, for det har at gøre med ting, der ikke vedrører offentligheden.
Men jeg vil vise dig, hvad der er i kassen."

"Hvad er der i kassen?
Det er en fin lille pung.
En af de der smarte, hvor kortene ikke kan sættes i.
De sættes i på toppen."

"Det er ikke en del af den officielle Swap Bag.
Jeg vil have den nu.
Ja, jeg tror, du sætter dem ind sådan, og så trækker du i den sådan, og så skubber den dem op, og du kan trække dine kort ud.
Så det er sikkert."

"Også til visitkort, tror jeg.
Har du et visitkort?
Og så siger du, lav det, lav det, vis det, vis det.
Det er en fin lille ting."

"Fin lille tegnebog.
Fin lille æske.
Flot måde at vise Dragon Ball-samlingen frem på.
Så ja, det er en god lille jul i juni, vi har gang i her."

"En masse ting, som sandsynligvis ikke kan komme med os tilbage.
Vi har kun en kuffert hver.
Jeg vil sige, at vi har mere swag i år, end vi havde sidste år.
Og jeg synes, det er godt."

"Sidste år var det ikke så godt, men vi fik Cyberpunk 2077-kunstbogen, som var meget, meget luksuriøs, fancy.
Men ellers er det rigtig fint.
Før du går, har vi en ting mere til dig.
Det her havde vi helt glemt."

"De delte dem ud til alle.
Til alle, der gik til stort set alle slags Xbox-ting, tror jeg, det var, bortset fra det første, vi gjorde.
Men altså, det her er en fin lille jakke, som de sendte os, eller som de gav os.
Der er en masse Xbox-branding på den."

"Og så er der Bethesda på det ene ærme, og det svarer vel til Activision.
Redigeret.
Redigeret, undskyld.
Blizzard, og så Xbox Game Studios."

"Og de har alle velcrolapper, så du kan flytte dem op eller ned eller bare fjerne dem, når studierne bliver lukket.
Tak, Bethesda.
Tak for jeres service.
Det er en interessant jakke, fordi den er..."

"Det ligner passive færdigheder til din karakter, som du fjerner din...
Ja, og vi har lommer, men de kan ikke lukkes.
De virker ikke.
De lukker ikke."

"Det er en interessant jakke.
Den skal maskinvaskes i koldt vand med lyse farver, må ikke bleges.
Den er fin, hvis du kan lide jakker.
Den kommer til at smelte."

"Lige præcis.
Lad mig vise...
Ja, ja.
Det ser ud til, at alle har fået en af disse.
Gik enten til showcase eller et af de mix eller noget i den stil, som Microsoft holdt."

"I det store flotte teater, som de lavede.
Og de arbejder ikke i lommer.
Jep.
Tilfældigvis er det eneste, du ikke kan kopiere, selve Xbox-brandingen, men du kan kopiere alle de andre."

"Det er flot.
Ja, ja."

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere