Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Ubisoft Forward indtryk fra Belasco Theater i Los Angeles

Ben og David deler deres tanker om den nylige Ubisoft-showcase kort efter, at den var færdig med at blive sendt, alt sammen baseret på meninger og tanker efter at have set showet live og personligt på Belasco Theater i L.A.

Audio transcriptions

"Okay, vi står foran Kay Vess' speeder, en motorcykellignende speeder, som er rigtig flot.
Tag et kig på den. Vi har lige deltaget i Ubisoft Forward showcase, som jeg tror var et rigtig godt show med hensyn til, hvordan showet var. Der var dog ikke mange overraskelser. Og vi er ved at spille og se Star Wars, Prince of Persia, ikke Sands of Time endnu, og selvfølgelig Assassin's Creed og interviewe udviklerne. Så ja, lad os tale lidt."

"lidt om showet, og hvad var dine højdepunkter, Ben?
Jeg mener, jeg vil gerne starte med at tale om det tempo, vi havde.
og den måde, de har gjort tingene på. Jeg kan godt lide, når vi ikke taler for langt ud i fremtiden.
Du ved, showet er meget fokuseret på, hvad der kommer i år, hvad der sandsynligvis kommer i begyndelsen af 2025. Og det var egentlig det hele. Du ved, ja, vi havde den der Sands of Time-ting, som jeg selv syntes var lidt af et fejlskud. Jeg mener, ligesom vi har kendt at den har været under udvikling i så lang tid, at bare det at se en teaser var lidt underligt for mig, som en filmisk teaser med en dato."

"Den kommer stadig, ikke? Den er stadig på vej. Jeg ville ikke forvente, at den udkommer nu.
år, når de allerede har udgivet to Prince of Persia-spil. Men ja, det er bare, hey gutter, det kommer stadig, ikke?
Ja, præcis. Det var det, der var formålet. Men jeg kan godt lide, når vi holder tingene tæt på, ikke? Der er to store kampe på vej i år, to meget store kampe, som i mange måder er større end mange andre spil, som andre udgivere laver over hele linjen."

"Så du ved, vi har Star Wars Outlaws, og vi har Assassin's Creed Shadows, og det er dybest set, hvad denne serie handler om. Der var også nogle andre ting, selvfølgelig nogle andre spændende meddelelser og sådan noget, men hovedsageligt var det sådan, at her er en del af gameplayet for begge disse spil. Dette er, hvad du skal gøre. Her er en udvikler på scenen, der fortæller dig, hvordan det er, og forklarer det. Du ved, det er præcis hvad man gerne vil have ud af en fremvisning som denne. Vi kan tale om 2025 og..."

"på Gamescom. Vi kan tale om det på TGA eller noget i den stil.
længere fremme. Star Wars Outlaws udkommer i august. Det vil jeg gerne vide mere om.
og det var, hvad jeg fik. Så det var jeg ganske tilfreds med. Hvad angår det, du talte om i starten, så vil jeg selvfølgelig sige Assassin's Creed Shadows. Jeg er en stor fan af Assassin's Creed-fan, så det var selvfølgelig det, der skilte sig ud for mig. Men der var mange ting der. Jeg elsker Ubisoft, så der er fodbold for dem. Så, du ved, de var alle sammen ret gode annonceringer. Det skilte sig ud for mig. Jeg tror, det er det første Assassin's Creed, jeg kommer til at spille i 10 år. Jeg synes, det ser fantastisk ud. De japanske omgivelser, måden du kan beslutte, hvordan man vil gribe hvert eneste trin i missionen an. Jeg synes det er fantastisk. Og jeg synes, at Star Wars så rigtig, rigtig godt ud. Det får vi at se."

"Vi så en lille smule screen tearing, men jeg tror, du ved, jeg skal til at spille det og jeg vil dele yderligere, dybere indtryk af den. Så, ja. Du ved, til Xbox og til Summer Game Fest-liveshowet sagde jeg noget om lyden. Det var spot on. Det var fantastisk lyd, fantastisk præsentation. Velasco er en dejlig biograf. Vi var lidt lidt parkeret. Det var lidt trangt, men jeg elsker virkelig, hvordan Ubisoft forstår at trække af et show. Det kan jeg virkelig godt lide. Jeg kan virkelig godt lide musikernes liveoptræden."

"Jeg kan virkelig godt lide, at de sætter udviklere på scenen. Den menneskelige kontakt, kunsten, måden de - man kan mærke deres kunst og deres talent meget bedre, hvis de er der på en scene. Og selv om de læser op fra en prompter, synes jeg, det er en god måde at gøre det på. Og de gør det hjemme hos amerikanerne, som ikke vidste, hvordan de skulle gøre det for begge Summer Game Fest og Xbox Showcase. Disse franskmænd ved, hvad de gør."

"Ja, og det lykkedes dem også at håndtere den slags, lad os sige, mere middelmådige meddelelser ganske godt. Vi fik den slags prangende og spændende trailerspoler hvor de viste alle de kommende live-spil. Jeg tror, der var nogle, som du ved, hvorfor de lægger mere vægt på dem, fordi de er nyere som Skull & Bones og Crew Motor Fest og X-Defiant. Jeg tror ikke, at de nødvendigvis rammer så hårdt, som du ville. Jeg mener, Skull & Bones især, fordi det er en sæson, der er allerede er her. Det er mere som om, du bare skal tjekke det ud. Det er sådan set det, de serverer."

"formålet med. Men som X-Defiant, Little Teaser, Learn More July, Crew Motor Fest, Her er år to. Avatar. Avatar, præcis. Så du ved, det er en god balance.
mellem fremtiden, nuet og så et lille strejf af den meget fjerne fremtid i Prince of Persia og så også Anno, som ser godt ud. Jeg er ikke rigtig fan af Anno. Jeg har ikke tænkt mig at røre meget ved det. Men vi har en ny Anno på vej."

"Ja, det var også en fin trailer. Så måske er det en måde at afslutte det på. Jeg mener, jeg ville have elsket at få en lille overraskelse. Jeg ville have elsket at se en teaser nu, hvor vi har fået en teaser for Prince of Persia, som ikke viser noget før 2026. En teaser for, hvad fanden der sker med Splinter Cell, eller hvad fanden der skete med Beyond Good og Evil 2. Men hvis du vil gøre det samme som med Prince of Persia, vil jeg tror jeg kun, du har ét kort til det. Du kan ikke bruge det tre gange. Så det var det. Lad os prøve at skrive det her. Jeg har absolut ikke tænkt mig at klatre over den fordi de vil smide mig ud herfra på et øjeblik. Vi er syge til tiden i dag. Vi er syge på tid i dag, Dette har dog været Ubisoft, så hold øje med mere om det, tror jeg."

"Til vores previews."

Summer Events

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere